Witam w Nowym Roku 2007!!! (dwa tysiące siódmym, a nie jak powszechnie zwykło się mówić błędnie dwutysięcznym siódmym)...
dawno fotek nie wrzucaem, więc w nowym roku chcę zacząć nadrabiać zaległości
pozwolicie?
to na początek proponuję coś na dobre samopoczucie, czyli sylwestrowego szaleństwa powtórka w postaci pokazu ogni sztucznych na wieluskim niebie A.D. 2007
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
pozdrawiam... życzę dużo zdrowia, powodzenia, powodów do radości i wspaniałych widoków i obrazów w roku 2007!!!
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
dzięki... byłoby więcej i ciekawiej, gdyby...
a) możliwośc ustawienia statywu wyżej niż na ziemi - niestety ludzie przechodzący zasłaniali skutecznie rozbłyski... musiałem wziąć aparat do ręki i z czasem 1/20 lub 1/30 robić... cud, że cokolwiek wyszło - ale o efektownych rozmazach pędzących w górę iskierek można było zapomnieć )
b) aparat znacznie szybszy i skuteczniejszy niż średniozaawansowany kompakt...
Kto zasponsoruje mi Sony Alfa 100?
Troszke przypominają pokazy jakie kiedys odbywały sie w Olsztynie pod Częstochową, ale to było widowisko jak z bajki
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-02, 18:48
Dominika, najpier był Olsztyn a później Rudniki. Impreza ta sama tylko w różnych latach w różnych miejscach organizowana. W mojej opinii Olsztyn był duuużo lepszy
[ Dodano: 2007-01-02, 18:48 ]
* najpierw
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-01-02, 18:49
Ja ostanio wielki pokaz sztucznych ogni miałem okazje oglądać z okazji Dnia Hutnika w Częstochowie to dopiero był pokaz i do tego muzyka elektroniczna świetnie zgrana do efektów . Widok taki, że chyba tego nie zapomne szkoda, że nie miałem wtedy aparatu
a to nie byly Rudniki? ale chyba mowimy o tej samek imprezie
Dominiko w Olszytn byl pierwszy ale zakazano tam tego typu imprez ze względu na zamek - protes ekologów jak dobrze pamiętam
ourson napisał/a:
W mojej opinii Olsztyn był duuużo lepszy
Bylam 2 razy i było super
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum