Wierz w lepsze jutro
delektuj się pięknymi wspomnieniami
kochaj na zawsze całym sercem
i z każdym poważnym krokiem
nadzieji w sercu
wiary w samego siebie!
wszystkiego najlepszego
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-01-05, 18:34
Wszystkiego najlepszego Paweł. Duzo zdrowia i spokojnych posiedzeń RM
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 264 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-06, 00:25
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia.
Z wieloma z Was nie miałem dotychczas okazji się poznać . Myślę , że kiedyś to nastąpi ... (na spotkaniu forumowiczów)
Jest też grupa użytkowników tego forum, którym zawsze będę wdzięczny za pomoc, której doświadczyłem w minionym roku. Dziękuje wszystkim, ale szczególne podziękowanie kieruje do: Radka, Mariusza, Ferbika, Gabriela, Pawła, Kazia, Jarka. Nigdy nie zapomnę Waszej pracy i zaangażowania !
Podziękuję jeszcze tym którzy nie sa zalogowani, a wiem, że tu zaglądają : Darku, Tomku, Jarku, Szymonie, Grzegorzu - WIELKIE DZIĘKI !!!
Jeszcze raz wszystkim za wszystko bardzo dziękuję i pozdrawiam
Paweł OKRASA
[ Dodano: 2007-01-06, 00:28 ]
Zapomniałem podziękować jeszcze Archemu i Bartkowi za pracę przy mojej stronie www.
Dzięki Chłopaki
Paweł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum