"Jestem jedyna na świecie. Każda dekada ma swoją blond-ikonę: Marylin Monroe, księżna Dianę, a teraz ja"
Wykazała się skromnością Paris Hilton.
"Brytyjczycy są o wiele bardziej inteligentni i cywilizowani niż Amerykanie"
Amerykańska aktorka Gwyneth Paltrow od lat mieszkająca w Wlk. Brytanii wywołała tym stwierdzeniem burzę. Później wyjaśniała, że nie chciała nikogo obrazić, a zamieszaniu winne jest niedokładne tłumaczenie jej wypowiedzi.
"Nie mogę znieść, gdy ktoś widzi mnie nagą. Raczej nie mam drobnej budowy i kiedy Sophia Loren jest naga, to nagości jest bardzo dużo"
Powiedziała Sophia Loren po tym, jak w wieku 71 lat została najstarszą modelką kalendarza Pirelli.
"Kiedy będziecie wychodzić uważajcie na kobiety i dzieci, mają tendencję do spowalniania"
Komik Jimmy Carr powiedział te słowa podczas festiwalu w Edynburgu, gdy ogłoszono alarm pożarowy i ewakuowano widzów.
"Nadal jestem okropnym żeglarzem, ale przynajmniej już nie wymiotuję"
Powiedziała Keira Knightley o nagrywaniu kolejnej części "Piratów z Karaibów".
"To był mój najdłuższy związek"
Tak George Clooney skomentował śmierć swojej ukochanej świnki, która zdechła w wieku osiemnastu lat.
"Trochę przesadziłam"
Britney Spears po tym, jak przyłapano ją na balangowaniu z Paris Hilton, w dodatku bez bielizny.
Pierwsze rozśmieszyło mnie do łez
Ostatnie troche zszokowało
Oj te gwiazdy .. ale jak sie ma tyle kasy...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-01-08, 00:38
Malinka napisał/a:
Britney Spears po tym, jak przyłapano ją na balangowaniu z Paris Hilton, w dodatku bez bielizny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum