Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-01-23, 17:45
Jestem zazdrosna w taki sposób o jednego chłopaka. Przeżyliśmy swój niezbyt długi epizod w zeszłym roku ale mimo wszystko w dalszym stopniu mamy do siebie ogromną słabość... Nie widujemy się zbyt często bo on teraz mieszka w Austrii i jak byłam w stanie zaakceptować fakt że nie jesteśmy razem tak nie potrafie sobie wyobrazić jaki żal i smutek bym czuła gdybym dowiedziałą się że on ma inną dziewczynę... Jeszcze czegoś takiego nie miałam ale tutaj po głowie chodzi mi tylko ALBO JA ALBO ŻADNA
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-26, 19:04
jak to mówią "serce nie sługa" więc nie mam tego typu problemów.Staram się być szczera ale w taki sposób żeby nikogo nie urazić.W każdej sytuacji,trudnej sytuacji najpierw staram się postawić siebie na miejscu danej osoby,jakbym to odczuła gdyby ktos wobec mnie postapił tak lub innaczej, a nastepnie działam
Każda bliższa znajomość wiąże się ze wspomnieniami.Jednak nie warto jest ciągnąć coś wiedząc że nie ma tej chemi. Trzeba dać sobie i drugiej osobie szanse na poznanie kogoś innego,odpowiedniego a nie "trzymać się na łańcuchu" w obawie przed samotnością czy też typową zazdrością
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Hasta...
wspolczuje, ale młoda jestes i masz czas wiec sie nie martw, nie pierwszy i nie ostatni, uwierz
bedzie spox
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała, a w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał
Podobno "MIŁOŚĆ trwa wiecznie, tylko osoby sie zmieniaja" . Czasami warto odpuscic, zeby nie przegapic "nowej" osoby. Łatwo powiedziec, gorzej z praktyka. Z drugiej strony podobno "KOCHA" sie raz w zyciu. Kiedy to bedzie mozna stwierdzic? Gdy po tej "JEDYNEJ" osobie, nie pojawi sie juz nikt inny. Gdy kazda "nowa milosc" bedzie porownywana do tej pierwszej- jedynej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum