Dziekuje wszystkim za zyczenia To naprawde bardzo mile.
Paulina, Lesiu, Tina - dzieki za przybycie, Ferbik ty musisz jeszcze cos odrobic (zostalo troche %)
Ulala 26 lat...chyba stara jestem Dobrze, ze to dopiero 6 z tylu a nie z przodu
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2007-01-22, 11:39
Jeszcze ja, ja stanmarc chciałem życzenia złożyć Tobie AnnBlue , by zawsze goscił na Twojej buźce ... konik na biegunach... uśmiech radosny, co najmniej tak szeroki jaki masz w avatarku - buziaki ..... mmmmmuaaaaahhhh
to ja też składam spóżnione życzenia.
wszystkiego najlepszego AnnBlue, !
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-27, 16:15
ja również nieco spóźniona ale z szczerze z serca życzę wszystkiego co najlepsze,wszystkiego czego pragniesz,byś zrealizowała swoje wszystkie marzenia - 1oo lat!
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum