...tak klub wielbicielek Ferbika
A tak na powaznie napisalysmy to co o nim myslimy (przynajmniej ja), wiem ze mozna mu zaufac i wiem tez, ze jest wrazliwym facetem...a zreszta Malinka po co ja sie tlumacze
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
A tak na powaznie napisalysmy to co o nim myslimy (przynajmniej ja), wiem ze mozna mu zaufac i wiem tez, ze jest wrazliwym facetem...a zreszta Malinka po co ja sie tlumacze
To był taki mały żart
A jesli tak myślicie to spoko. Ja nie mam nic do tego. I nawet sie ciesze. Tylko najbardziej zainteresowało mnie to że dziewczyna która założyła ten temat (tak mi sie wydaje) ma już wyrobione zdanie o nim.. Wiec po co jeszcze sie pyta? Może zeby sie utwoerdzić..
A zreszta co mnie to obchodzi? Nieważne
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Tylko najbardziej zainteresowało mnie to że dziewczyna która założyła ten temat (tak mi sie wydaje) ma już wyrobione zdanie o nim.. Wiec po co jeszcze sie pyta? Może zeby sie utwoerdzić..
Też mnie to zastanowiło
Ja sie na ten temat nie wypowiadałam, gdyż sama powinna sobie wyrobić własne zdanie na temat Ferbika, a nie polegać na innych.
Znam z życia, ze lepiej polegać na sobie i własnych opiniach
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
polegam na wlasnych opiniach. ale nie uwazam mojego zdania na za wyznacznik wszystkiego. tak jak niektore z was, dziewczynki Ü uwielbiam ferbika. ale ptwierdzam, sprawdzam, ufam mu. jest cudny. kocham go, wiecie? buziaki, pozdrawiam, dziewczynki, Anka
Jeżeli go kochasz to tym bardziej powinnaś polegac na swoim zdaniu a nie innych!! I sama wyrobic o nim opinie! Opinie innych mogą czasami bardzo namieszac, zwłaszcza jeśli chodzi o osoby do których coś czujemy.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Dziewczyny jak Ferbik to zobaczy to macie bany murowane
A swoja droga to Adminie Ferbiku A. chyba musisz dziwczynom jakos udowodnic, ze jestes facetem...czekamy!!!
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Ostatnio zmieniony przez AnnBlue 2007-02-28, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum