Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-01-30, 12:59
jadąc dziś przez centrum naszego miasta zauważyłem pewną dziwną sytuację. Otóż wczoraj Ferbik poskarżył się lekko na naszych drogowców, że chodniki nie są w ogóle odśnieżanei ciężko jest przejść. No to muszę powiedzieć, że drogowcy dziś odśnieżali chodniki. Tylko, że śnieg z chodników, jeden zapalczywy drogowiec z fajką w ryju zrzucał na ulicę!! Czy ktoś mi powie jaki to ma sens?
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-31, 22:07
W tej chwili jak pada deszcz to juz tak duzo go niema:) Byłem dzisiaj ok 14 to na placu legionow i tym obok sadu jest (było) duzo blota a obok sądu jeszcze wiecej wody.
Wody (30stycznia) to bylo naprawde za dużo. Na sieradzkiej, obok Testa Rossy, na pasach musiałem sobie troche skoczyc. Podobnie na rondzie na 18 stycznia
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Mam juz dosc zimy, po chodnikach nie da sie chodzic, kierowcy chlapia przechodniow, wszedzie mokro. Jakbym dorwala takiego @#%$@!-kierowce mysle ze zabolaloby go conieco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum