szkodzi czy pomaga.dla mnie to i tak wszysko jedno.
piwko jest smaczne i nie mam zamiaru rezygnować z jego picia.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
lubie piwko, ale nigdy nie zrozumiem jak można wypić kilka kufli w przeciągu dwóch godzin. ja 1 sączę 30 minut i więcej nie zmieszczę
Ja nie rozumiem jak można wypić całe piwo w ciągu 3-5 minut. Mój wujo tak pije
A ja nie moge w to uwierzyć . A kiedyś wypił jednym duszkiem
Ja sączę, sącze i sączę. Niektórzy mówią żeebym jeszcze miała co tak sączyć (np: jakieś mocne piwo) a ja pije redsa (rzadko - i tylko z jabłkiem) i to jeszcze z sokiem.
A może mi to nawet zająć do 3 godzin Ale potem świat wiruje
[ Dodano: 2007-01-30, 13:15 ]
Pszczółka napisał/a:
piwko jest smaczne i nie mam zamiaru rezygnować z jego picia.
Wydaje mi sie ze nikt ci tego nie zabroni:)
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
To Ty w takim razie nie pijesz piwa tylko sok z delikatnym dodatkiem chmielu. Jaki sens?
Zawsze jak jestem w jakimś towarzystwie to mnie namawiają na alkohol . Ja nie przepadam za nim. Wiec wymyśliłam taką mieszkanke
I ja jestem zadowolona (bo badz co badz ten niby alkohol mi smakuje )
A moim znajomi nie truja że nie dotrzymuje im towarzystwa
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Można pójść dalej dla wielu mężczyzn stało się to wręcz rytuałem. Cotygodniowego szykowania się, umawiania z kumplami w pubie, i sączenia złocistego napoju w połączeniu z rozmową o wszystkim i o niczym. A skoro każdy ma jakieś zasady to czemu nie ma ich mieć w przypadku picia piwa
Piwko jak najbardziej pub, imprezka, ognisko, mecz, domówka, w szczególności ogródki latem... lodowaty browarek w skwarze to dla mnie zbawienie
Niemieszane z innymi alkoholami w ilości rozsadnej (4< ) nie powoduje kaca ;]
A co do mieszczenia ilości większych no problem hehee tylko trzeba obowiązkowo wc w pobliżu. No i nerki pracują i humor się poprawia czego tu więcej chcieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum