Panciatka!
Najlepiej nie wyobrazać sobie co jedzą swinki, krówki , kurki bo bedziemy musiały przerzucić sie na wegetarianizm
A ja tak bardzo lubie mięsko
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-02, 16:12
glizda napisał/a:
Najlepiej nie wyobrazać sobie co jedzą swinki, krówki , kurki Laughing bo bedziemy musiały przerzucić sie na wegetarianizm Laughing Laughing Laughing
A ja tak bardzo lubie mięsko n
Wydaje mi się że nawet moje wyobrażenia nie byłyby na tyle silne żebym odmówiła sobie szyneczki,udka albo schabowego. Jestem Polką - a nie francuskim pieskem
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie do końca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... "ALE TO BYŁA JAZDA!!!"
Tak właśnie chciałbym zakończyć swój zdrowy tryb życia
Tak właśnie chciałbym zakończyć swój zdrowy tryb życia
Przypomniało mi się takie często zadawane pytanie - Co zrobiłbyś gdybyś nagle dowiedział się, że masz tylko jeden dzień życia?
Zdrowy tryb życia według tego doktorka...hmm "za dużo dziś wiemy nie wiedzieć lepiej jest!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum