Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był wyjątkowy,
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energie ze Słońca, kapiącego deszczu i uśmiech innych.
Szukaj w sobie siły entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-31, 11:07
Wszystkiego najlepszego
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Troszke spoźnione z wpowodu S.E.S.J.I., ale jak najbardziej szczere zyczenia zdrowia, szybkiej regeneracji sil, umiejetnosci czerpania wszystkiego co najlepsze dla Ciebie z kazdzego dnia, milosci-takiej niezwykle bezinteresownej, przyjaciela-z ktorym bedziesz sie mogla nie tylko smiac, ale pomilczec jak i poplakac, wiosny w duszy oraz spelnienia choc czesci marzen, mala ich czastke zostaw by bylo do czego dążyć.
- Dominika-
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Przepraszam,że tak pózno ale nie mogłam wczesnniej dziekuje bardzo serdecznie za życzenia w tym szczgólnym dla mnie okresie bardzo mi dodały sił. dziekuje przyjaciołą i nie tylko nie spodziewałam sie ich tak dużo
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum