Przydałaby się jakaś porządna galeria. Ale niestety to tylko moje marzenia... Chociaż nie powiem, bo kilka razy naprawdę byłam zadowolona z zakupów w Wieluniu. Są nawet fajne rzeczy tylko trzeba się dobrze rozejrzeć. Oczywiście nie porównuje je z produktami w sklepach dużych miast, ale nawet nie jest tak fatalnie. W sumie zawsze mogłoby być gorzej Jednak żeby znaleźć naprawdę zadowalający ciuch trzeba się troche nachodzić i podenerwować...
Lesiu, ja nawet do adidasa czy pumy nie wchodzę. Co z tego że mam zamiar kupić buty, skoro u nas w Wieluniu są one z poprzedniego sezonu i w koszmarnych cenach. Śmieszne. Wolę jechać do np. Łodzi i mieć pewność, że tam coś kupię.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-07, 14:44
Ja slyszalem ze przy obwodnicy ma byc jakaś galeria
[ Dodano: 2007-02-07, 14:44 ]
ale to nic pewnego
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
MATRIX [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-08, 10:19
Jak dla mnie to przydało by się kilka markowych sklepików z tym że zadna marka nie przychodzi mi teraz do głowy
A waszym zdaniem jakich sklepów więcej brakuje dla kobiet czy mężczyzn firmowych czy nie firmowych
a ja bym chciała sklep z ciuszkami min:vero moda, zara, reserved, promod, mango ... można by było to umieścić w jednym sklepie. dodatkowo ciuchy zagraniczne, przede wszystkim z Londynu, Holandii, Dani, takie jak na razie będąc w Wieluniu, można kupić tylko przez internet:/ a ja lubię przymierzać, wybierać ciuchy w moim stylu, czego internet mi dać nie może.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-09, 10:50
Moim zdaniem powinny byc przy dworcu PKS i PKP rozklady miasta
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Marek92 napisał/a:
Moim zdaniem powinny byc przy dworcu PKS i PKP rozklady miasta
Rozkłady miasta?
Koledze chodzi chyba o plany miasta !!! Uważam że to dobry pomysł !!!
Firma w której pracuje jest odpowiedzialna za plany miasta , ktore stoja na calym miescie w gablotach , takze moge nawiazac wspolprace z WLN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum