Wysłany: 2007-02-02, 10:25 ARMIN VAN BUUREN w POZNANIU 10.02.2007 !!!!!!!!
Z wielką radością informujemy, że już 10 lutego 2007 roku w poznańskiej hali Arena, podczas eventu RMI Trance Xplosion wystąpi uznany przez polskich klubowiczów za najlepszego międzynarodowego dj-a, holenderski artysta: Armin van Buuren.
Organizatorem imprezy będzie agencja Essence Music.
Line-up
Armin van Buuren
Markus Schulz
Sander van Doorn
Remy
Neevald & Maxx
Turbo vs. Ando
Angelo Mike
John Hetmond
Conrad Paja
Timetable
18.00 – 19.00 warm-up
19.00 – 19.50 Neevald & Maxx
19.50 – 20.40 John Hetmond
20.40 – 21.30 Turbo vs Ando
21.30 – 23.00 Sander van Doorn
23.00 – 00.30 Remy
00.30 – 03.00 Armin van Buuren
03.00 – 05.00 Markus Schulz
05.00 – 06.15 Angelo Mike
06.15 – 07.00 Conrad Paja
Widzę że nie ma żadnego zainteresowania eventtem RMI Trance Xplosion
To już mogę Ci napisać, że jest. Przynajmniej z mojej strony Tylko po prostu wiedziałam o tym już dawno i jakoś nie zaskoczyła mnie ta wiadomość. Pozdrawiam!! I ciekawa jestem jaka będzie ta relacja, jak opiszesz to, co tam zobaczysz, usłyszysz i przeżyjesz
Widzę że nie ma żadnego zainteresowania eventtem RMI Trance Xplosion
Szkoda , naprawdę nie wiecie co tracicie
Dominator naprawde szkoda... do ludzie wiele stracą... mnie jak zwykle nie zabraknie. Musze zaznaczyć że nie jade tam posłuichać Armina ale Sanderka Schulza oraz Paje... i zmykam do domu:)...
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Jakie wrażenia po imprezie ???
Co tu dużo pisać , TO TRZEBA PRZEŻYĆ
Event bardzo bardzo udany , pod wieloma względami.
Oczywiście znajdzie się kilka minusów: szatnia - na szczęcie nie musiałem korzystać,
namiot gdzie sprzedawali piwo - też nie korzystałem,
dla mnie największy minus to zimno jakie panowało na korytarzu ale mam nadzieję że organizatorzy poprawią się
Pod względem muzyki to MAXYMALNY WYPAS !!! I tak po krótce kogo slyszałem :
SANDER VAN DOORN - niestety slyszałem tylko połowe seta i bardzo żałuje bo zagrał bajecznie ( dla mnie zaraz po ARMINIE !!! )
REMY - zagrał klimatycznie między Sanderem a Arminem , jego styl jeszcze mało popularny u nas ale z czasem grono będzie większe
ARMIN VAN BUUREN - oczywiście to co zagrał to pozostanie w pamięci do końca życia , teraz już wiem czemu jest w pierwszej 3 DJ na świecie , brakło mi kilku jego hitów ( SHIVERS , BURNED WITH DESIRE ) ale i tak wszyscy popłyneli
MARKUS SCHULZ - zagrał super , a ciężko gra sie po największej gwieździe wieczoru !!!
ANGLELO MIKE - mocne wejście , ogólnie chciał rozruszać tłum po dawce energii jaką zapodał Schulz , niestety nam sił brakło do końca seta
Generalnie wielkie podziękowanie dla ESSENCE MUSIC za wspaniałą noc !!!
Już zaczynam odliczać dni to 14.04.2007 kiedy to we wrocławskiej Hali Ludowej pojawi się kolejna MEGA gwiazda - TIESTO !!! Wszystkim gorąco polecam ten EVENT , który pozostanie w Waszej pamięci do końca życia !!!
WSPOMNIENIA pozostaną do końca życia !!!
Dołączam kilka fotek
"TO WY CZYNICIE NASZE EVENTY TAKIMI WSPANIAŁYMI WYDARZENIAMI" - Essence Music
[ Dodano: 2007-02-15, 19:06 ]
Dołączam fotki , więcej znajdziecie na stronie www.technoparty.pl !!!
Gorąco polecam !!! Mam nadzieję że niedługo pojawi się film z tej imprezy
2007.02.10 RMI - DOMINATOR & KOYOT.jpg KOZAKI z WYBRZEżA ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum