Ostatki... hmm tego gdzie ja będę nie wiedzą nawet najstarsi górale. heh Jak już to chyba jakiś spontan tym razem. Zresztą takie imprezy "na wariata" są najlepsze.
ale niestety po ostatnim weekendzie zostaje biała sala i łóżko
Jest jednak zmiana planów i ostataki a zarazem swoje urodziny 25 spędze w którymś z wrocławskich klubów Także będzie się działo Udanej zabawy życze wszystkim
Jest jednak zmiana planów i ostataki a zarazem swoje urodziny 25 spędze w którymś z wrocławskich klubów Także będzie się działo Udanej zabawy życze wszystkim
Dominator które wroclławskie kluby polecasz ??????????????????????????????????????????????????????????????
Wszystkiego najlepszego . Ja tez spedze ostatki przed kompem.
Zeby ktos sie mogł bawic inny musi pracowac - ja spędzam ostatki w pracy
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum