Wysłany: 2007-03-24, 19:38 Eliminacje mistrzostw Europy w piłce nożnej
Cytat:
W sobotę w Warszawie (godz. 18.00) piłkarska reprezentacja Polski zagra o punkty eliminacji mistrzostw Europy z Azerbejdżanem. Obie drużyny spotkały się do tej pory czterokrotnie, a ich bilans jest zdecydowanie korzystny dla "biało- czerwonych".
źródło:wp.pl
Z tego co zauważyłam prowadzimy 4:0 chyba ze źle zauważyłam
[ Dodano: 2007-03-24, 19:41 ]
dobrze zauważyłam jest 4:0
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-03-26, 13:40
Przeciez to Azerbejdzan. Teraz sie ludzie podniacaja czekajac na mecz z Armenia.
Niech sobie zagraja z Wlochami, Francja, Hiszpania. Niech sie naucza grac z lepszymi. A nie bija jakies smieszne reprezentacje, a potem dostaja w zad od Ekwadorczykow.
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-26, 14:43
hajenleet, najpierw niech nasi zaczną wierzyć że potrafią... jak będą się bać wszystkich to za dużo nie zrobią... oczywiście, że wygrywać z Azerbejdżanem albo Armenią to sobie mogą... ale liczy się fakt że mamy 3pkty i że jesteśmy na samej górze tabeli...
niestety ale na Włochy, Francję, Hiszpanię, Anglię i inne piłkarskie "potęgi" to jeszcze nie dorośliśmy.. ale myślę, że jeśli chłopaki zaczną grać ze sobą, zaczną poznawać się wzajemnie na boisku to możemy powalczyć, "wiara czyni cuda" póki co cieszmy się z tego co mamy i przede wszystkich nie krytykujmy za niedociągnięcia... takie moje zdanie
Wysłany: 2007-03-26, 19:47
Nie doroslismy? Intensywny trening, konsekwencja w grze, dobre przygotowanie kondycyjne i wygrywamy z Portugalia. To malo? Chlopcy sa zdolni, wreszcie maja pozadnego trenera.
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-03-26, 20:08
no ok, ale żeby wygrywać z potęgami futbolu potrzeba więcej czasu... Leo potrafi, chociaż na początku sceptycznie trochę podchodziłam do jego kandydatury (chciałam Kasperczaka...mimo że zajęty..) robi co może i to się ceni... ale żeby być dobrym nie wystarczy sama zdolność i dobry trening..potrzeba czasu i poza tym "praca, praca i jeszcze raz praca"...
intensywny trening-myślę że mogliby mieć częściej zgrupowania...chociaż i tak najgorzej nie jest..
a jeśli chodzi o konsekwencję w grze to zależy wszystko od meczu... wierzę w naszych chłopców naprawdę... wygrana z każdym cieszy, tym bardziej z Portugalią tym bardziej jeśli jest na co popatrzeć w meczu... ale tu jeszcze potrzeba jak już wspomniałam czasu i wysiłku jeszcze więcej...
Wysłany: 2007-03-26, 20:15
Ja powaznie cenie nasza druzyne. Jestem tylko anty nastawiony do euforycznego zachwycania sie nad takimi sukcesami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum