Pomogła: 2 razy Wiek: 43 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 52 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-02, 17:29
Perfect....Kombików...i Dżem....widziałam już wiele razy, ale dlaczego nie. Zawsze przecież samotne osoby muszą mieć przy czym się zdołować! Jeśli już taki nastrój wprowadzamy, to może Goya? Ja jestem najbardziej za Wilkami - domyślcie się dlaczego
Na dniach wielunia wystapi HEY oraz (najprawdopodobniej) zespol Zmaza bedzie duzo rocka
staram sie zalatwic koncert zespolu KSU ale raczej lipa wyjdzie z tego bo na DW 2007 jest juz duzo mocnego uderzenia... ale da rade zalatwic KSU na innej imprezie plenerowej w kwietniu lub maju co z tego wyjdzie zobaczymy ok 6-7 kwietnia powinienem znac wszystkie kapele ktore wystapia na tegorocznych dniach wielunia jak tylko bede o tym wiedzial niezwlocznie poinformuje
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-02, 19:21
michal_saper napisał/a:
...KSU...
Byłoby pięknie!!! Koniecznie daj znać jak juz będziesz wiedział kiedy wystąpią i gdzie
Co do HH to może nic nie być... mam dosyć tego "szczekania"
tu nie chodzi o to by faworyzowac jeden okreslony gatunek muzyczny sam nie za specjalnie przepadam za HH ale uwazam ze jakis "zespol" HH powinien sie znalezsc z racji tej ze sa ludzie ktorym sie to podoba a dni wielunia sa impreza plenerowa przeznaczona dla wszystkich ludzi wiec i tym samym jest ona tworzona dla wszystkich po trochu jesli mialbym sie do tej imprezy doczepic to tylko do tego ze oprocz zespolow lokalnych i krajowych dni wielunia tak naprawde prawie nic nie oferuja
a nie powiem bo przydal by sie jakis kabaret np ani mru mru ewentualnie Daniec zorganizowac np przeciaganie liny przydalo by sie tez zorganizowac jakies zawody sportowe wykorzystujac do tego stadion np bieg na 100 m LUDZIE jest tyle pomyslow ze w glowie sie nie miesci wiele z nich mozna zrealizowac bez zbytniego nakladu finansowego trza tylko chciec
jutro do WDK zanosze material pomocniczy w formie zapisu koncertu KSU z Przystanku Woodstock 2005 kto byl na nim lub widzial ten koncert sam stwierdzi ze chlopaki dali czadu cos po prostu pieknego o ile jutro da rade wydusic informacje kto bedzie na tegorocznych dniach wielunia to powiadomie pozdro
[ Dodano: 2007-04-05, 12:33 ]
Witam na Dniach Wielunia 07 wystapia HEY Peja oraz TSA a odnosnie suportu zagrac ma zespol Zmaza ale co do tego zespolu nie jest jeszcze wszystko przesadzone Z KSU sprawa jeszcze nie jest rozstrzygnieta nie zagraja na DW 07 ale byc moze w kwietniu lub w maju obok WDK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum