Wszystkim uczestnikom tego forum i tym co mnie pozdrawiaja i tym co mnie nie pozdrawiają.Wszystkim antagonistom,wszystkim protagonistom.Wszystkim chorym i wszystkim zdrowym.Wszystkim pieknym i przystojnym,wszystkim jeszcze piekniejszym i przystojniejszym
Wesołych, pełnych nadziei
i wiary świąt Wielkiej Nocy,
spędzonych wśród srebrnych bazi
i kochającej rodziny, przy wspólnym stole.
dla wszystkich forumowiczów życzy
Maru
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
W związku ze zbliżającymi się świętami
Ślę moc uśmiechów z uściskami
Święconka niech dobra będzie
By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie
Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni
Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni
Niech się w życiu dobrze Wam powodzi
Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi
Życie niech się Wam dobrze układa
Glizda forumowiczom te życzenia składa!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ode mnie też Wesołych Świąt Wielkanocnych, szczerych rozmów przy świątecznym stole, rodzinnej atmosfery, smaczniejszego jajka niż w tamtym roku, iście mokrego dyngusa oraz wielu zmian na lepsze życzy Ferbik.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-04-05, 21:11
dla tych co święta spędzaja daleko od rodziny, osób kochanych ....
Kolejny dzień mija
Słońce zza okna pieści moją twarz delikatnym dotykiem
Pozwalam mu na tą śmiałość podnosząc żaluzje
Wyglądam na zewnątrz - ludzie, ulica
Czasem jakiś autobus wysypie się na przystanek
Lub pochłonie to co na przystanku stoi
I tak stojąc w oknie patrzę, myślę, czekam
Na osobę tą co w tej chwili tak daleko
Wszak już obiad gotowy, talerze na stole
I dobrze by było go zjeść razem, we dwoje...
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-04-06, 09:49
Na czas Zmartwychwstania Pańskiego,
chciałbym wszystkim forumowiczom, jak i osobom odwiedzającym to forum życzyć;
radości, spokoju, tego wewnętrznego jak i zewnętrznego, aby w tych dniach mogły się spełnić wszelakie marzenia,
i oby po świętach ogarniała nas wszystkich ta sama dobroć, co otacza nas teraz, przed i w czasie świąt.
I oczywiście żebyśmy nie zapomnieli o kultywowaniu i to aktywnym, lanego poniedziałku.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum