Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-17, 10:58
Przydać, mimo, że jestem przeciwnikiem MC to by się przydał. Parę rzeczy tam lubię (ciastko, Shake np.). Zawsze parę osób więcej zatrzymałoby się w Wieluniu i zostawiłoby ciut grosza
Dla mnie rarytasem jeśli chodzi o fast-foody to Northfish.
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-04-17, 13:00
też jestem za przynajmniej skończyłaby się era gdzie najważniejszym punktem wycieczki szkolnej jest postój w MD... czasem iść można ale też częstym bywalcem bym raczej nie była... chociaż mają pycha ciasta i kawusie
Przyznaję że będąc w latach osiemdziesiątych w Stanach mając do wyboru MD i KFC wybrałem to drugie i jeżdząc teraz do Galerii ZAWSZE muszę zjeść kurczaka i jeszcze wziąść kubełek do domu nie zapominając po drodze o butelce Finlandii.Maki to lubię oglądać a doga mam w domu./jamnika/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum