Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-04-18, 22:06 życzenia dla Pudziano
heh... wszystkiego najlepszego Pudzianku mój
zdrówka, szczęścia i wielkiej miłości... żeby wszystkie dni były cudowne jak w Lido naszym... każde marzenie niech stanie się warte spełnienia i niech się spełni! przyjaciół Ci też życzę...takich prawdziwych krejzoli, żebyś z nimi mogła śmiać się i płakać, na których zawsze będziesz mogła polegać...
zdania maturki, i dylematów typu "będzie 90% czy może 100%" ... wybrania sobie wreszcie kierunku studiów później...świętowania fajnego wakacji udanych (ze mną oczywiście )
co się będę rozpisywać... wiesz, że Ci zawsze jak najlepiej życze.. także po prostu, wszystkiego naj staruszko
ściskają się- miś i myszka.GIF
Plik ściągnięto 145 raz(y) 23,36 KB
Wysłany: 2007-04-19, 05:39
Wszystkiego naj, usmiechu, sukcesow, jak najmniej problemow, dostania sie na wymarzone studia, faceta, ktory nic nie widzi poza Toba, spelnienia marzen
booossszzz ale wy krejzole jestescie no nie wierze... chyba sie wzruszylam thx kochaniutcy jestescie... dziekuje!!!!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* raulmanka... Tobie przede wszystkim... niezawodna jestes!!
Wysłany: 2007-04-19, 20:44
Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, żebyś na maturze pozamiatała i na ustnym angolu nie zaczęła się śmiać Żeby minęła młoda na młodszych a nigdy na Włochy. Żebyś znalazła jakieś nowe Pudzianohity oprócz "Słuchaj skarbie", "Lustro" i "Widziałem twoje oczy" i wszyyyystkiego best....
_________________ Wszyscy pragną mojego szczęscia... ale ja nie pozwolę go sobie odebrać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum