Dobrze wiem bo byłem niedawno na Gosi Andrzejewicz
Cytat:
A na Gosi Andrzejewicz też byłam
powinno być: na koncercie Gosi Andrzejewicz. Inaczej nasuwają sie głupie skojarzenia
Jaruś czemu nie poprawiasz?
Ale Ty jesteś "czepliwy":) Jak się jest w temacie to wiadomo o co chodzi....
[ Dodano: 2007-05-02, 15:36 ]
I nie napisałam tego złośliwie
[ Dodano: 2007-05-02, 15:37 ]
I jeszcze tylko mała popraweczka:
"czepliwy" albo "czepliwa"
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Płec uzytkownika mozna poznac po znaczku obok nicka.
dzięki za wskazówkę....ale już po wysłaniu odpowiedzi zorientowałam się,ale mimo wszystko dzięki
_________________ " ...taniec jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, w której człowiek angażuje się całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
To jest już pewne,że będą Łzy chyba że coś im tam wypadnie i koncert zostanie odwołany.dzisiaj wróciłam do domu i widziałam plakat:)
Ja nie byłam jeszcze na koncercie Łez i w sobote tez mi nie bedzie dane być na Białej,ale podobno koncerty są zawsze super..można się wybawić:)
Ja nie byłam jeszcze na koncercie Łez i w sobote tez mi nie bedzie dane być na Białej,ale podobno koncerty są zawsze super..można się wybawić:)
"Spend" zawsze jest
a wiesz Xawer, że może to nawet dobrze, że jest więcej ludzi. chyba lepiej to niż jakby były takie pustki. A tym bardziej jeśli chodzi o koncert to zawsze lepiej się bawi jak jest mnóstwo ludzi-wtedy jest taka fajna atmosferka. Osobiście to uwielbiam koncerty.......tylko bez żdnego "rzucania sie" i rozpychania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum