No coz, z powodow edukacyjnych w te wakacje wyjatkowo nie bedzie kolarstwa i narciarstwa w Austrii Nie bedzie ladowania akumulatorow.
Moze uda sie wygospodarowac 2-3 dni by skoczyc z rowarem w beskid zywiecki lub na jure.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-05-25, 13:24
Wszyscy do Turcji (: jednak ja wybieram Bułgarię i Włochy.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
Ja wakacje zaczynam od 27 maja
27.05-31.05 z Jarem w Juracie
No właśnie, dziś ta noc kiedy to udajemy się w kierunku naszego Bałtyku a konkretnie do Juraty.
Czeka nas pięć dni, miejmy nadzieję cudownego wypoczynku
Do Wielunia wracamy w nocy z czwartku na piątek, tak więc do usłyszenia i do zobaczenia.
Jestem teraz w Świnoujściu pogoda dopisuje , tylko te KOMARY wieczorami żyć nie dają Podobnie jak Jaro i Marios wracam do Wielunia w nocy z czwartku na piątek Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum