Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-06-03, 12:28
ojj młody brak słów.....pokazałeś w kilku postach jaką masz kulture,samokrytykę,jak bardzo jesteś mądry i niewinny...brak słów.Powiem ci tak dziękuj że ten wypadek zakończył sie tak jak zakończył i wyciągnij wnioski.........
Usiądź wygodnie i odpręż się trochę Ferbik, bo według mnie to jesteś jak na razie bel espirit i to jest pewien faux pas z Twojej strony! Moja obecność na tym forum jest jedynie efemeryczna, więc nie wpadaj w furię! A co do tych wszystkich pseudo-ekspertów od pisowni to pewnie zgrywają ważniaka, bo mają przeglądarkę internetową, która sprawdza omyłki w pisowni.
Jak już chcesz używać sentencji łacinskich, to sprawdź może najpierw jak to się pisze. gdzie popelniłem faux pas, skoro taki jestem? Nie pisz, że mnie znasz, bo bluźnisz.
bel esprit a nie bel espirit - pochlebiasz mi, fakt jestem czasem taki i potrafię się do tego przyznać, w przeciwieństwie do Twojej osoby, gdzie nadal nie przyznałeś się z jaką prędkością przyłożyłeś w renaulta.
mlody napisał/a:
co do tych wszystkich pseudo-ekspertów od pisowni to pewnie zgrywają ważniaka, bo mają przeglądarkę internetową, która sprawdza omyłki w pisowni.
Nie ubliżaj nikomu, to że Ty nie potrafisz poprawnie pisać po polsku nie znaczy, że inni uciekają się do takich sztuczek jakie zastosowałeś w ostatnim poście. Nie oceniaj ludzi swoją miarą.
Nie czepiaj się Ferbik drobnego lapsusu, bo literówka może zdarzyć się każdemu! Dlaczego wciąż w sposób plebejski uwłaczasz mojej osobie w swoim rachitycznym dictum? A co do sztuczek to gdy ich nie stosowałem dałeś mi ostrzeżenie, więc to trochę hipokryzja z Twojej strony - jak prosiłem reaguj odrobinę mniej histerycznie! A jechałem gdzieś między 40 a 50.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-06-03, 13:50
młody, żałosny jesteś
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-06-03, 14:16
mlody, pisząc o tym zdarzeniu, chciałem się tylko podzielić wiedzą jaką na ten temat dysponowałem z pozostałymi uczestnikami tego forum. Wiadomościami, które uzyskałem notabene od naszego wspólnego znajomego, a którego mijałeś na moment przed kraksą.
Dopóki się nie odezwałeś w temacie, zdecydowana większość postów miała charakter współczujący, dla całkiem nieznanej nam ofiary wypadku. Mogłeś po prostu spokojnie sprostować wszystkie niejasności w tej sprawie, i w dobrym tonie byłoby gdybyś wszystkim podziękował za wyrażaną troskę. Co do Twojej domniemanej śmierci, Basia napisała podobno, a to robi różnicę, prawda? Trochę jest tu mojej winy, bo od tego samego naszego znajomego wiedziałem że żyjesz, i mogłem sprostować doniesienie Basi. Nie zmienia to faktu, że zachowałeś się nieelegancko, mimo wszystko.
Ale, mimo że jesteś bardzo buńczuczny, niegrzeczny i co tu dużo mówić niezbyt dobrze wychowany, towarzysko przynajmniej, ja w dalszym ciągu życzę Ci żebyś jak najszybciej powrócił do zdrowia.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum