Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-08, 21:01 Hańbiąca porażka Legii w Wilnie
za interia.pl:
Vetra Wilno wygrała u siebie z Legią Warszawa 2:0 w pierwszym meczu drugiej rundy piłkarskiego Pucharu Intertoto. Spotkanie zostało przerwane po pierwszej połowie, gdy na murawę wtargnęli kibice polskiego zespołu.
To wyjątkowo łagodna relacja. W RMF w Faktach zdarzyło mi się słyszeć chyba po raz pierwszy w ogólnopolskich mainstreamowych mediach jak ktoś nazwał rzecz po imieniu: (brzmiało to mniej więcej tak) W przerwie meczu bandyci owinięci szalikami z barwami Legii zniszczyli, wywołali burdę itd.
Wreszcie ktoś nie używał tego bezsensownego słowa "pseudokibice" i nazwał rzecz po imieniu. Szkoda tylko że polskie kluby, policja, sądy nie potrafią sobie poradzić z tymi bandytami.
Wynik zostanie zweryfikowany na 3:0 dla Vetry. Rewanż, jeśli w ogóle do niego dojdzie, zostanie rozegrany 300 km poza Warszawą albo przy pustych trybunach.
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-10, 14:47
Widziałem relacje telewizyjne. To jest po prostu masakra! W tym wypadku posłużę się retoryką Mateusza, choć wielokrotnie ten radykalny, skrajny styl mnie drażnił. Normalnie powinni im policjanci na miejscu wpieprzyć pałami, tym zwierzętom cholernym. Wygolone na łyso, pijane, agresywne, zwierzęce stado idiotów. Ja się dziwię, że w ogóle tacy ludzie normalnie funkcjonują w społeczeństwie, zamiast siedzieć gdzieś w pierdlu, albo najlepiej na Syberii gdzieś w klatkach. Dla mnie to jest bydło. Piękna laurka dla Polski w perspektywie Euro 2012. Wstyd przed Litwinami, którzy musieli obcować z tą skundloną hołotą.
Choć za Legią nie przepadam,to szczerze współczuję klubowi,piłkarzom i PRAWDZIWYM kibicom! Mam nadzieję,że ktoś wyciągnie z tego jakies wnioski i zrobi coś,aby chuligani stadionowi byli skutecznie wychwytywani,skazani przez sądy oraz dodatkowo ukarani przez wszystkie kluby Orange Ekstraklasy zakazem stadionowym! Pozdrawiam
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-07-10, 17:59
Jaki poziom Polskiej piłki nożnej, a ligi szczególnie, takie i zachowanie kiboli.
Jestem tylko ciekaw, kiedy federacja piłkarska wykluczy polską piłkę ze swych szeregów. Przynajmniej pozbędziemy się dwóch powodów do wstydu: blamażu naszych zespołów, i chuligańskich, żeby nie rzec bandyckich wybryków pseudo kibiców.
A na rodzimych „klepiskach”, jedni niech sobie udają że grają wielką piłkę, a drudzy niech się wycinają nawzajem do oporu.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez miko 005 2007-07-10, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie rozumiem takiego zachowania całkowicie.
Uważam to za totalną głupotę i celowe okaleczanie się.
Przez takie zadymy normalni, rozumni ludzie zaczną bać się przychodzić na mecze.
Albo w ogóle będą one rozgrywały się w zamknięciu, a jedyną możliwością zobaczenia ich stanie się relacja w tv...
najpierw powinna ich poilcja spałowac a potem powinni pod karabinami stadion sprzątać, a zębami murawę przystrzygać
dokładnie, zwierzęta...
nawet zwierzeta tak się nie zachowują. Gorzej niż zwierzęta
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-07-11, 13:24
Az mi sie przykro zrobilo czytajac komentarze "polish bastards"... Ja juz nie mam sily wklejania wszedzie, ze reszta Polakow jest oburzona i nie ponosimy odpowiedzialnosci za grupe idiotow. Hools jak hools, ale pokazywanie dupy mogli zachowac dla swojej rodziny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum