Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-01, 22:07
Jaro nie rób nam tego, wszyscy forumowicze a nie, Ferbik jako Mister Forum 2007 wystąpi jako pierwszy ale reszta za nim
ojojoj....to ja od razu zaproponuję spota na 25sierpnia bo akurat wracam wówczas
to ja od razu zaproponuję spota na 25sierpnia bo akurat wracam wówczas
Niestety nie, nie będzie mnie
Zrobimy coś wcześniej Myślę o biwaczku, tylko jak znowu się zadeklaruje multum a będzie jak ostatnio, to... chociaż było super bo towarzycho pierwsza klasa I w różowym
Słyniemy z tego, że lubimy nosic za małe ubrania i do tego w ciemnych kolorach.
Ubierzemy róż, albo coś po prostu innego niż wszyscy, a już nazwą nas gejem, transwestytą. pokażą ładnie paluszkiem.
Słyniemy z tego, że lubimy nosic za małe ubrania i do tego w ciemnych kolorach.
Ubierzemy róż, albo coś po prostu innego niż wszyscy, a już nazwą nas gejem, transwestytą. pokażą ładnie paluszkiem.
coś w tym musi być! kupiłem sobie ostatnio koszulę w różowym(choć wydaje mi się,że bijącym po oczach) kolorze i pierwsze co usłyszałem od kumpla w knajpie - "Ooo Tinky Winky"
[ Dodano: 2007-08-02, 09:26 ]
że niebijącym miało być
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-08-02, 19:05
zawsze olewałem "tryndy" i nosiłem to co lubię....
grunt żeby się dobrze i ze smakiem ubierać
kolory??
nieistotne w wypadku dobrego doboru
pomarańcze, ostre czerwienie, żólcie itede....
a co komu do tego co noszę...
zreszta, nawet jakby komu co do tego było to i tak miałbym to tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę
taki róż jaki pokazała Glizda nie jest zły i myślę że coś z tego bym z chęcią założył....
ale podejrzewam że "świński" blondynek w majtkowym babcinym różu wyglądałby ohydnie i tu zgadzam się z Pauliną
natomiast teraz komentarz dla Mateusza:
opinie, że ktoś nosząc róż, czerwone skarpetki itede jest "gejem" czy jakiekolwiek "pokazywanie paluszkiem" jest dla mnie przejawem patrzeniem przez przykład stereotypów rodem prosto z hamerykańskiej TV dla młodzieży (np. z Akademii Policyjnej), zaściankowatości i tchórzostwa przed wyłamaniem się z obowiązującego wokół kanonu...
a tu - proszę, wystarczy trochę samodzielności myślenia i kreatywności i można dobrze wyglądać
oczywiście, podstawą jest dobry gust i ubieranie się ze smakiem...
czasem może i obcisła różowa koszulka na kimś dobrze wyglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum