Panowie apeluje oraz mam gorącą prośbe aby zorganizować jakieś spotkanie motoryzacyjne. Pomysł zrodził się stosunkowo niedawno a mianowicie dzisiaj po rozmowie z Marcinem, który niestety musi nas opuścić na dłuższy czas. Dlatego myśle o takim pożegnalnym spociku w piątkowy wieczór.
Kto wyraża zgodę i chęć uczestnictwa
Ja jestem chętny i sądze, że jescze wielu ochotników sie zgłosi.
W tym miejscu składam podziękowania dla Marcina dzięki któremu eFcia doczekała się sesji zdjęciowej z prawdziwego zdarzenia.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-09-15, 14:14
Pożegnalne? to już Cie nie zobaczymy? nienawidze pożegnań ale moge się pojawić
Dero [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-15, 16:41
ja też się oczywiście pojawię...
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-15, 23:59
To świetnie, że wyrażacie chęci. Nie wiem jak moglibyśmy się spotkać Godzina 18
Pozdrawiam.
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 09:11
Ja będę czekał na jakąś wiadomość. Jak coś to jestem pod telefonem, bo mam teraz troche załatwiania
Dero [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 14:58
Ja auto dopiero bede mial o 20 ...ale o 18 moge sie pojawic..najwyzej z buta przyjde
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 15:47
Dero napisał/a:
ale o 18 moge sie pojawic..najwyzej z buta przyjde
W porządku Dero to przyjdź najwyżej jakoś a później ktoś z nas Cię odwiezie jakby co.
Czyli spotykamy się o 18 pod żołnierzami. Tylko, że jest problem bo ja muszę uciekać o 19 niestety ale myśle, że godzina przy takiej pogodzie powinna nam wystarczyć. Oby tylko nie padało.
Pozdrawiam.
Dero [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 16:07
no więc będę o 18 ...ale ta pogoda niezaciekawa
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 16:34
SPOTKANIE ODWOŁANE
Panowie jest jak jest zresztą sami widzicie za oknem co się dzieje. Czekałem do ostatniej chwili ale po wspólnych rozmowach z Dero postanowiliśmy zrezygnować z dzisiejszego spotkania. Mam nadzieje, że każdy to przeczyta i nie przyjedzie na marne.
Pozdrawiam.
Dero [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 16:40
No niestety jak już Robo wpomniał nie ma sensu moknąć.. ale jutro ma być poprawa pogody może uda się coś zrobić po południu??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum