Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-06, 07:52
Nie czytam takich rzeczy,jak "Plotki"tzn ze mało albo wcale w nich prawdy więc po co tym sie karmić?Równie dobrze jak chce sie poczytać bzdur można kupić gazete np "Fakt"czy inne tego typu ,reszta tak jak napisała Dominika
oj dziewczynki jakos nie wierze że takie swięte jesteście
Zadna ngdy nie plotkowala chocby troszeczke ???? o koleżankach i chłopakach ????
Przyznajcie się bo pomyśle ze na tym forum to tylko świete dziewczynki takie grzeczne i w ogóle
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-11, 13:37
nie no co innego czytanie plotek z życia gwiazd, a co innego takie zwykłe plotkowanie
przecież wiadomo, że trzeba czasem poplotkować-takie zwykłe babskie pogaduchy chociaż ja i tak uważam że największymi plotkarami to są faceci.... po prostu czasami to nie mam do nich siły jak zaczynają
tak uważam że największymi plotkarami to są faceci.... po prostu czasami to nie mam do nich siły jak zaczynają
prawda!!!! jak studiowałam zaocznie to razem z kumplami nocowalismy w jednym miejscu i czasami robiliśmy posiadówki, ale się w tedy nasłuchałam!!!! chlopakom buźki siię nie zamykały
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
No wreszcie dziewczyny mowicie normalnie bo już sie zaczynałam o was martwic
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
taaa plotki... a wiecie gdzie jest źródło plotek w Wieluniu ? Club TestaRossa nigdzie indziej tam wiadomo wszystko, kto z kim gdzie i kiedy i ile razy
Nieładnie Basia rzucać takie oskarżenia, pomyśl dwa razy zanim coś podobnego napiszesz...
Jaro
Jarku przecież chyba wszyscy uznali to za żart przynajmniej ja to napisałam pod tym kątem.
Poza tym i tak wiadomo, że w miejscu publicznym, przy piwku i przy kawie, ludzie się spotykają i plotkują czasem nawet nie świadomie, taka nasza natura, równie dobrze mogłabym napisać ze miejscem zbiorowych plotek są ogródki czy Eden
Dalej uważam, że jeśli coś podobnego piszesz publicznie, to powinnaś się kilka razy nad tym zastanowić czy czasem nie wystawiasz komuś przez to złej opinii.
I nie mam tu na myśli tylko TR...
Jaro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum