i mój plan co do CANON PowerShot S2 nie wypalił heh no to raczej olek c765;] hmmm a moze CANON PowerShot S1
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 21:39
S1 chyba posiada stabilizacje, ale poczytaj w specyfikacji, bo już nie pamiętam, wiem tylko że też się nad nim zastanawiałem, ale jak wziąłem S5500 do ręki później S1, to wybrałem Fujika lepiej w ręce leży
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-16, 22:05
s1 posiada stabilizacje....wiesz tutaj s1 i c765 co do lezeniea w rece nie ma co porownywac;]
ale raczej jednak wezme olka- dobrze mu z oczu patrzy
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-17, 11:44
A ja mam pawel dla Ciebie propozycje, najlepiej znajdz mozliwosc walniecia kilku zdjec z jednego i z drugiego oczywiscie ustawiajac w obydwoch takie same parametry i raczej w takich samych warunkach. Szczegolnie w slabszym oswietleniu, zrozumiesz wtedy dlaczego ja polece Ci Canona S1.
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-19, 15:23
dobra skonczyly sie przelewk i...od soboty mam olympusa c-765 i jest w sumie wypas;)...jak na pierwszy aparat to mi narazie wystarczy ;] aha no i P.S. dzieki wszystkim za rady:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum