Wysłany: 2007-08-19, 11:27 Materazzi ujawnił prawdę o finale mundialu
Obrońca reprezentacji Włoch, Marco Materazzi ujawnił w końcu co powiedział do Zinedine'a Zidene'a podczas finału mistrzostw świata w Niemczech. Sprowokowany Zidane uderzył Materazziego głową w klatkę piersiową i został wyrzucony z boiska.
"Wolę ku...ę, taką jak twoja siostra" - ujawnił Materazzi w wywiadzie dla włoskiego tygodnika telewizyjnego "Sorrisi e Canzoni", który ukaże się w poniedziałek. Wcześniej Materazzi szarpał kapitana reprezentacji Francji za koszulkę, co Zidane skwitował słowami "możesz ją dostać po meczu".
Materazzi już wcześniej ujawnił, że mówił wtedy o siostrze Zidane'a, ale odmawiał podania dokładnych słów.
Zidane za uderzenie Włocha został wyrzucony z boiska. Jego zespół przegrał finał mistrzostw świata w karnych.
"Wolę ku...ę, taką jak twoja siostra" - ujawnił Materazzi w wywiadzie dla włoskiego tygodnika telewizyjnego "Sorrisi e Canzoni"
I jeszcze się przyznał, że powiedział coś takiego.
Jak dla mnie nie ma za bardzo, czym się chwalić...
Taka ostra prowokacja to już przesada, złamanie zasad moralności i kultury.
ja sluszalem inna wersje (bardziej nadaje sie do humoru):
Materazzi: "wszystkie orgazmy udawałem"
Jaro napisał/a:
I dobrze Zidane zrobił, tylko za słabo
Popieram.
Nawet nie dziwie sie ze tak zareagowal. W koncu to byla tylko iskra ktora podpalila emocje gromadzace sie od pierwszej minuty meczu. Nie czesto sie zdarza grac o mistrza swiata... no i dodatkowo ostatni mecz w karierze. A Materazzi wiedzial kiedy sprowokować
_________________ My had has more chips in it than a Pringels factory...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum