podobają mi się takie wysokie szpilki, ale sama nie umiem się do nich przekonać
nie ma to jak adidasy, jeansy i t-shirt
a mi ja przeżywam traume jak mam założyć t-shirt, jeansy i adidasy, tzn jak idę na tenisa to oczywiście ze na sportowo, ale na piwo wieczorem czy imprezę to rzadko, preferuje inny styl.
chociaż ostatnio udało mi się to połączyć zakładając srebrne brokatowe trampki do jeansów i sexownej bluzeczki, efekt był rewelacyjny
muszę się wam pochwalić, wyskoczyłam tylko na lunch i zobaczyłam śliczne sandałeczki na cieniutkiej szpilce 9 cm nie mogłam się oprzeć i kupiłam
akirus napisał/a:
a szpileczki jeśli już to nie za wysokie
tu właśnie nie chodzi o wysokość tylko o jakość buta i obcasa, bo nawet 2 cm może sie "gibać" a 10 cm trzymać się super, także nie bójcie sie przymierzać wysokich butów bo was dużo omija
Ja tydzień temu kupilam sobie buty na dosyc wysokim oobcasie szok , gdyż ja cały czas biegam w balerinkach albo klapkach!
Jak mnie koledzy z pracy zobaczyli to im szczęki opadły
Basia napisał/a:
muszę się wam pochwalić, wyskoczyłam tylko na lunch i zobaczyłam śliczne sandałeczki na cieniutkiej szpilce 9 cm nie mogłam się oprzeć i kupiłam
Ja dziś fajne przymierzałam, podobay mi się i wydawały się byc wygodne mimo wysokiego obcasa.Ale jednak oparłam się pokusie
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Obuwie sportowe i płaskie spody to jest to.
No, ale obcas też się przydaje rzecz jasna.
Tylko, że ja staram się nie często zakładać szpile.
Po prostu nie mam wprawy, a zwykle gdzieś się spieszę, więc o "wypadek" w moim przypadku nie trudno.
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-02, 23:34
a ja mojego stylu nie zamienie na żaden inny uwielbiam wszystkie ciuchy z house i uzależniłam się od tego sklepu a do tamtych strojów najlepsze są płaskie buciki... chyba, że np szpilki,jeansy i koszula i półoficjalnie jest jak znalazł
czasem wrzucę coś wysokiego, ale każdy ma swoje upodobania..a do moich bynajmniej nie należą wysokie obcasy
Na początek: hej hej! Dzisiaj dostałam dostęp do tego działu więc: rany! ile straciłam nie prosząc o ten dostęp wcześniej!
Co do obcasów - głównie. Jak człowiek ma 1,60 m to raczej musi się przyzwyczaić Płaskie trzewiczki to raczej w domciu do ogródka no i oczywiście na wakacje w góry.
Ja preferuję płaski obcas. Wysokie mi się podobają, ale po prostu nie umiem w nich chodzić albo trafiam na takie niewygodne. Zawsze bolą mnie później nogi.
Wysokie obcasy nie są wskazane przez lekarzy, są jednym z czynników przyczyniających się do powstawania żylaków, więc trzeba uważać.
no trzeba przyznać szpilki dają nieraz w kość zwłaszcza po jakiś długich imprezach albo maratonie po mieście, ale i tak przeważają u mnie szale nad płaskimi butami
No, to fakt. Ale w sumie w bucikach na płaskim obcasie też można wyglądac super! Ja jak już kupuję na wyższym obcasie, staram się wybierac te na grubszym, szerszym obcasie(nie na szpilce) czuje wtedy lepszą stabilność w chodzeniu, a tak to już mi się zdarzyło parę razy wywinąć fikołka w szpilkach zimą na zamarzniętych powierzchniach.
Bolało później, ale muszę przyznać, że było trochę śmiesznie.
Ostatnio zmieniony przez Leveile Soleile 2007-08-22, 10:24, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum