Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
Zamknięty przez: AnnBlue 2008-02-21, 12:03
wypadające włosy
Autor
Wiadomość
akirus
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
Pomogła: 16 razy Wiek: 42 Dołączyła: 26 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-09-13, 19:55
Cytat: Ja używałam szamponu wzmacniającego firmy Fructis
no widzisz glizda a ja kiedys kupiłam i mi włosy zaczęły po nim wypadać .......brrrr....
i teraz kupuje Pantene
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
glizda
Moderator diablica
Pomogła: 45 razy Wiek: 47 Dołączyła: 14 Lis 2006 Posty: 4328 Piwa: 24 /21 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-13, 19:58
akirus napisał/a: no widzisz glizda a ja kiedys kupiłam i mi włosy zaczęły po nim wypadać .......brrrr....
Myślę,że różne szampony różnie działają na włosy. Mnie moze coś pomóc a innej osobie zaszkodzić
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
akirus
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
Pomogła: 16 razy Wiek: 42 Dołączyła: 26 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-09-14, 19:32
zgadza się glizda, czasem coś co jest dobre dla jednego zupełnie nie pasuje drugiemu, dlatego trzeba wypróbować różnych sposobów
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku