Po to właśnie jest dział polityka aby wyrażać swoje zdanie, opinię i poglądy i tak jak to w polityce tak i na forum dyskusyjnym - jest ostro.
basteks, wszystko w myśl regulaminu będziemy traktować, jeśli pojawią się tacy co go będą łamać, będą ponosić tego konsekwencje
Uważam tak samo jak Jaro. Jeśli ktoś się zagalopuje to będziemy go upominac itd. A póki co jest chyba w miare spokojnie. Jako moderator tego działu postaram się nie dopuszczać do łamania regulaminu forum i mam nadzieje, że administracje mi w tym pomoże. Na ten moment jest w miare spokojnie.
Prosiłbym tylko o nieuprawianie agitacji w stylu:
GŁOSUJE NA PARTIE XYZ BO JEST NAJLEPSZA A RESZTA TO ZŁODZIEJE
tylko o rzeczową dyskusję na argumenty.
Aha - tak jak w poprzednich wyborach proponuje zablokować dział na czas ciszy wyborczej.
Pozdrawiam
Myślę ze to bez sensu, przecież każdy ma prawo do dyskusji nawet podczas ciszy wyborczej. Ale to tylko moja opinia.
Źle myślisz:
Cytat:
Cisza wyborcza to okres przedwyborczy, w którym pod groźbą kary zabroniony jest jakikolwiek sposób agitacji.
(Agitacja - działalność prowadząca do zjednania zwolenników dla jakiejś sprawy, idei, poglądów; propagowanie haseł albo ideologii.)
Zakazem objęte są wszelkie wystąpienia polityczne, manifestacje, audycje radiowe i telewizyjne z udziałem kandydatów, publikacje na ich temat, czy naklejanie plakatów. Zabronione jest także publikowanie sondaży wyborczych.
Źródło: wikipedia.org
A zatem, aby uniknąć w tym wypadku agitacji i podawania sondaży wyborczych, dział polityka zostanie na okres ciszy wyborczej zablokowany i nie podlega to żadnej dyskusji.
Dalsza polemika w tej kwestii jest zupełnie bezcelowa i bezzasadna.
tak ale normalni ludzie nie kandydujący do parlamenty mogą rozmawiać na tematy polityczne, jeśli chodzi o sądaze to i tak będą one już nieaktualne, zresztą w internecie znajdziesz ich mnóstwo.jeśli jakiś użytkownik forum kandyduje to on powinien sie powstrzymać od pisania inni maja pełne prawo do dyskusji. według mnie nawet ten jedem dzień może zwiekszyc frekwencje wyborcza co jest bardzo ważne.
Pzd.maniek
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum