Drogi Zygmuncie należysz do grona ludzi którzy potrafią własnymi słowami niszczyć kontakty międzyludzkie ,obserwuje twoje wypowiedzi i zaobserwowałem twoje niezadowolenie zresztą jak wielu ludzi związanych z PIS -em . Znalazłem analogie porażki tej partii do twojego postępowania które jeszcze sam nie wiesz również będzie porażką tyle że osobistą-uwaga na depresje pozdrówka przyjacielu
zibik3033:
mógłbyś jaśniej...
Rybak:
Co mam odpowiedzieć? Zgadzam się z Tobą, że nie tylko Francuzi tworzyli ten milion.
Aby swobodnie przekraczać granice, nie trzeba, ani nawet nie można tych granic znosić.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2007-10-29, 14:57
Zygmunt najpierw piszesz:
Cytat:
Dziwić i zastanawiać raczej powinno, dlaczego w tej zateizowanej i zlaicyzowanej Francji na spotkaniu z Papieżem było ponad milion młodzieży...
Potem:
Zygmunt Stary napisał/a:
Co mam odpowiedzieć? Zgadzam się z Tobą, że nie tylko Francuzi tworzyli ten milion.
Wnioskuję z tego, że rzucasz argumentami w dyskusji, które sam potem obalasz
Nie rozumiem tego.
A co do granic to piszesz:
Cytat:
Aby swobodnie przekraczać granice, nie trzeba, ani nawet nie można tych granic znosić.
Ja myślę, że zniesienie granic powoduje właśnie swobodne przemieszczanie się po całej UE.
Dlaczego nie należy tych granic znosić i jeśli one pozostaną to w jaki sposób
"przyczynią" się do swobodnego ich przekraczania ??
Rybak:
Przecież nie mogę zaprzeczyć, że w tym milionie młodych na spotkaniu z Papieżem, nie było "innostranców".
Mówiło się, że jeżeli na spotkaniu tym będzie 300 tysięcy, to będzie full.
W każdym razie niezaprzeczalnym jest faktem, że zlaicyzowana młoda Francja wyraziła wolę spotkania z głową Kościoła Katolickiego.
Nie potrafię precyzyjnie określić ile było Francuzów, a ile obcokrajówców.
To tak jak w ostatnich wyborach, PiS mimo przegrania wyborów zanotował pewien sukces bo głosowało nań ponad 2 miliony więcej wyborców niz w 2005r.
Nie można przekraczać granic, których nie ma, to po prostu logika.
Pisałeś bowiem o swobodnym przekraczaniu granic, być może mając na myśli swobodne przemieszczanie.
Osobiście byłem przeciwnikiem uczynienia z Polski republiki Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich i jestem przeciwny zastępowaniu Polski, Związkiem Socjalistycznych Republik Europejskich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum