R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: red
2008-02-01, 03:18
Jarosław Kaczyński rezygnuje z przywództwa PIS.
Autor Wiadomość
miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2007-10-31, 12:01   

Tomek napisał/a:
My tu gadu gadu, a Tusk znów pokazał klasę przepraszając prezydenta, ze słowami, że liczy na dobrą współpracę.

Ja nie twierdzę że miał za co przepraszać, normalna polityczna walka i tyle. Ale słyszałem te słowa przeprosin wypowiedziane przez pana Tuska, i obiektywnie powiem że daleko mu było do politycznej klasy choćby, wypowiadając kwestię przeprosin 8) . Ale ….. to są szczegóły, trzeba przeć dalej, bo czasu szkoda ;) .
A tak przy okazji, obserwuję reakcję na krytykę Platformy Obywatelskiej, Tomka i red`a, ;) panowie dziwicie się „moherom” za oddanie swojej sprawie, a sami stwarzacie wrażenie, jakbyście bez wahania położyli głowy pod topór za PO i Donalda Tuska :twisted: . Czyżbyście aż tak ufali bezgranicznie tej opcji, może i macie rację, ja tego nie neguję ale….. żeby po jakimś czasie wstydu nie było :oops: :P :D :D .

Tomek 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Otrzymał 5 piw(a)
Wysłany: 2007-10-31, 12:11   

miko 005 napisał/a:
Tomek napisał/a:
My tu gadu gadu, a Tusk znów pokazał klasę przepraszając prezydenta, ze słowami, że liczy na dobrą współpracę.

Ja nie twierdzę że miał za co przepraszać, normalna polityczna walka i tyle. Ale słyszałem te słowa przeprosin wypowiedziane przez pana Tuska, i obiektywnie powiem że daleko mu było do politycznej klasy choćby, wypowiadając kwestię przeprosin 8) . Ale ….. to są szczegóły, trzeba przeć dalej, bo czasu szkoda ;) .
A tak przy okazji, obserwuję reakcję na krytykę Platformy Obywatelskiej, Tomka i red`a, ;) panowie dziwicie się „moherom” za oddanie swojej sprawie, a sami stwarzacie wrażenie, jakbyście bez wahania położyli głowy pod topór za PO i Donalda Tuska :twisted: . Czyżbyście aż tak ufali bezgranicznie tej opcji, może i macie rację, ja tego nie neguję ale….. żeby po jakimś czasie wstydu nie było :oops: :P :D :D .

Nie ufam bezgranicznie tej opcji, nawet na tym forum zdarzało mi się krytykować PO, ale na kretyńskie zarzuty trudno nie zareagować.

Dla tych, co nie za bardzo rozumieją przepraszanie Tuska:

Cytat:
Tusk powinien przeprosić za te przeprosiny! :D

Z Prezydentem jest jak z kobietą:
[P]rezydent: (milczy)
[T]usk: Kochanie?
P: (rzuca garnkiem o podłogę, milczy)
T: Porozmawiamy?
P: Przeproś!
T: Ale za co?
P: Już ty dobrze wiesz za co!
T: Ależ przepraszam! Ale ty mi powiedz, za co ja przepraszam?
P: Cham! Prostak! Mamusia miała rację! Nawet przeprosić nie umie!
T: Ale...
P: Obiadu! Nie! Będzie! (słowo wymoderowano)!

Też bym nie potrafił ładnie przeprosić gdybym nie wiedział za co ;-)
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Postaw piwo autorowi tego posta

Administrator 
Administrator

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2007-10-31, 13:07   

Cytat:
Sekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta Michał Kamiński powiedział na konferencji prasowej, że wtorkowe przeprosiny szefa PO Donalda Tuska prezydent Lech Kaczyński przyjmuje "z zadowoleniem" jako "krok w dobrym kierunku". Minister uznał przy tym, że "Donald Tusk przyznał w ten sposób, iż zachowywał się niepoprawnie".
- Wczoraj pan Donald Tusk wypowiedział wreszcie słowo "przepraszam" wobec pana prezydenta. Ja już abstrahuje od tego, w jakiej to się odbyło formie, ale się odbyło. Pan prezydent uznaje to za krok w dobrym kierunku i przyjmuje to słowo pana Donalda Tuska z zadowoleniem - oświadczył Kamiński.

Sam Donald Tusk tak skomentował słowa M. Kamińskiego: - No to fajnie. Jeśli udało mi się kogoś uszczęśliwić jednym słowem, to dobrze.

Onet.pl

Nawet nie będę tego komentował - prezydent to obrażone dziecko w piaskownicy.....

Tomek 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Otrzymał 5 piw(a)
Wysłany: 2007-10-31, 13:54   

Za komentarzem z onetu - "trzeba mieć tupet, żeby nazwać brata premiera bratem" ;-)))
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."

red 
Moderator

Piwa: 68/22
Wysłany: 2007-11-02, 00:29   

miko 005 napisał/a:
A tak przy okazji, obserwuję reakcję na krytykę Platformy Obywatelskiej, Tomka i red`a, panowie dziwicie się „moherom” za oddanie swojej sprawie, a sami stwarzacie wrażenie, jakbyście bez wahania położyli głowy pod topór za PO i Donalda Tuska . Czyżbyście aż tak ufali bezgranicznie tej opcji, może i macie rację, ja tego nie neguję ale….. żeby po jakimś czasie wstydu nie było

Podobnie jak Tomek nie jestem bezkrytyczny wobec PO. Ale chce im dac troche czasu na wykazanie sie. A tak jak pisal Tomek - na glupie zarzuty trzeba odpowiadac.
Tak naprawde to PIS tez ma niezly program (chociaz nie w kazdym punkcie) ale odpycha mnie sposob jego realizacji.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi