nie wiem czy byliście już albo w ogóle słyszeliście o tym miejscu ja byłam pierwsze wrażenie: bardzo fajny wystrój, ale mały lokal i przeznaczony dla fanów bilardu i gier, ale można też sie napić piwka lub drinka i posiedzieć, pogadać ze znajomymi. a na dole jest nawet szafa grająca,. która mi sie bardzo spodobała.
byłam raz, wieczorem, generalnie przychodzi tam młodzież, ale jest spokojnie
Może napiszecie gdzie jest ten lokal nie słyszałam o nim wcześniej
tez jestem zainteresowany gdzie to
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
super lokal...troche mały ... ale ogólnie fajny ;D a który barman wam sie bardziej podoba w okularach czy może bez????? Może barmanka??? Piszcie chce to wiedziec !!!
super lokal...troche mały ... ale ogólnie fajny ;D a który barman wam sie bardziej podoba w okularach czy może bez????? Może barmanka??? Piszcie chce to wiedziec !!!
Wysłany: 2010-06-26, 16:18 Lokal z Bilardem pod Terjanem na św. Barbary
Mam pytanie. Czy ktoś z was zna ten lokal i mógłby mi coś więcej o nim powiedzieć, ja razem z mężem, byłam tam tylko raz, pełna nadziei i dobrych chęci co do znależienia fajnego miejsca do spędzenia sobotniego wieczoru. Niestety lokal mnie potwornie rozczarował. Poczułam się dzięki obsłudze jak podgatunek człowieka, nikt nigdy nie potraktował nas z taką wyniosłością. Powiedzcie proszę czy to lokal dla jakiejś elity czy coś, a myśmy się tam urwali jak z choinki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum