Juz kiedys był taki topic, ale moze cos sie komus przypomni. Zważywszy ze odczuwam jeszcze skutki wczorajszego wieczoru, to ode mnie kilka:
"Żeby nie wpaść"
"Żeby nasze dzieci miały bogatych rodziców"
"Za te dzieci, które wsiąknęły w prześcieradła"
"Za mężczyzn. (może jeszcze przyjdą)
od tych zawsze zaczynamy
w sumie Dominika wymienilaś najfajniejsze i najczęstrze, ale zdarzają sie też inne w zaleznosci od okazji....ale nie ma jak to na stypie pić zdrowie denata:) ja osobiscie takiego jeszcze nie pilam i mam nadzieje ze nie bede
co to abstynencja na forum? Nie wierze! Zapodajcie kilka fajnych, bo mi po "moich" brakuje pomysłów , jak się skonczą to zaczynamy "za dowcip 2002, 2003....", kiedys tak doszłysmy do 2025 no dawajcie dawajcie
No to po małym! - rzekł rolnik wyciągając jaja z młóckarki
czasem jak chcemy wkurzyć koleżanki to pijąc z nimi mówimy zdrowie pieknych pań ... może jeszcze przyjdą
a jak sie ktoś ociąga z polewaniem to pytamy: Jak się nazywa wyrwa po zrzucie bomby? odpowiedź brzmi LEJ
[ Dodano: 2005-10-24, 19:07 ]
Przypomniało mi się ... zima się zbliża, nowy sezon skoków narciarskich - znów zdrowie Adama Małysza będziemy pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum