Ja już wybrałam prezent dla mojego Pana, a raczej sam go wybrał: gdy powiedziałam, że zamówiłam dla niego prezent na gwiazdkę i na pewno jest to rzecz, która będzie mu odpowiadać, próbował odgadnąć co i zaczął wymieniać co go interesuje Do mnie należało już tylko zapamiętać co naprawdę ucieszy mojego Ukochanego. Troszkę podstępem go wzięłam
Ale mniejsza o to... kupię mu maszynkę do golenia Gillette Fusion Power i będzie happy Sam przez brak czasu kupuje przy okazji zwykłe gilletki więc mu się przyda.
No i wreszcie kupiłam juz wszystkim prezenty Mężowi kupiłam koszulę, bardzo mi sie podoba i mam nadzieje, że jemu tez się spodoba Najmniejszy problem miałam z dzieciakami, bo im zawsze wszystko sie podoba
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
akirus, nie pamiętam już dokładnie, 3 razy powtórzył golarka a poza tym koszula, perfumy, krem, to było jakiś czas temu już, więc trochę zapomniałam. Weź podstępem swojego faceta, może też się wkręci
Jeśli mogę się wtrącić:
-jeśli partner jest palący - polecam zapalniczkę Zippo - cieszę się jak małe dziecko, bo dostałem i naprawdę świetny prezent
- jeśli chodzi o perfumy, to tak jak Wam - ciężko kupić coś fajnego, coś co będzie się naprawdę podobać
- jeśli to jest komputerowiec, mogę pomóc w wybraniu prezentu
- fajne bokserki, takie niecodzienne - np. moja mama kupiła mi z nadrukiem damskiej ręki na przyrodzeniu a nad ręką napis "Touch me". Panterce się podobają
- Wasze wspólne zdjęcie w drewnianej grubszej ramce, żeby zmieściła się dedykacja wygrawerowana przeze mnie Jako dodatek do głównego prezentu. Zrobię gratis.
- ladny portfel
- maszynkę do golenia elektryczną (sam sobie kupiłem na allegro za 120zł brauna i jestem zadowolony). Dlaczego elektryczną? Bo nie powoduje uczulenia skóry jeśli ktoś ma wrażliwą albo uczulenie,
- jeśli jest romantykiem, możecie mu dorzucić do prezentu jakiegoś fajnego pluszaka, od AnnBlue dostałem na urodziny pieska i naprawdę się ucieszyłem jak małe dziecko
- jeśli pija kawę, polecam jakiś oryginalny kubek, również jako skompletowanie do prezentu,
- jeśli lubi (a jeśli nie wie o tym, że lubi) czytać to polecam książkę "Motoświat" Clarksona. Nie mam czasu na czytanie książek, ale tą połknąłem w dwa dni. Świetnie napisane przygody autora z pobytu w różnych zakątkach świata,
- jeśli lubi wędkować, również mogę coś polecić,
- jeśli jest fanem motoryzacji, patrz podpunkt powyżej,
- jeśli lubi pedałować, patrz dwa podpunkty powyżej
A na koniec: kupcie skarpetki i wibrator Jak mu się nie spodobają skarpetki, to niech się pier...li
Mam nadzieję, że pomogłem, chociaż nie lubię czytać i ingerować w Wasz dział.
W razie pytań jestem otwarty
Dodam jeszcze, że oczywiście to co u Was piszę ma zostać między nami! Co prawda czytają to Jaro i Administrator, ale oni mają bana z góry jak coś pisną. Także proszę się nie martwić - ja tylko niosę pomoc!
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-12-17, 13:33
a ja zakup już zrobiłam;) skórkowy kalendarz i książka Coelho...;)
a wracając do tego co jeszcze można kupić, bokserki to super pomysł;) i teraz jest dużo naprawdę świetnych, ostatnie jakie wpadły mi w oko to czerwone z namalowanym diabłem i podpis "jestem diabelnie kuszący"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum