Ja wam dobrze poradze do facetów trzeba miec dystans a wtedy sie wszystko ułoży ....
A jezeli chodzi o prezenty to naparawde jest teraz duzo fajnych rzeczy i mozna zawsze cos fajnego wybrac wystarczy troszke poszperac po półkach sklepowych (unikac supermaketów bo wtedy prezent bedzie mniej szczegolny tylko taki na odczepnego .
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-12-20, 18:34
Dawno mnie tu nie było......
dla mnie ten rok był chyba njtrudniejszym jeśli chodzi o prezenty.Tak sie złożyło ze musiałam ich kupic mnóstwo .Ale rozłożył mnie prezent dla mojego M.Postanowiłam kupic mu perfumy ale ja w tych sprawach jestem zielona.Jest wprawdzie zapach który chodzi za mną przynajmniej od 15 lat ale nie wiem co to jest...Odwiedziłam chyba wswzystkie samoobsługowe perfumerie ,niedobrze mi sie robiło od wąchania tego wszystkiego i nie mogłam trafic na cos co mi sie podoba.I tak szukałam 2 tyg...W końcu niedawno przypadkiem weszłam do perfumerii na Krakowskim Przed.Tam powiedziałam ze nie znoszę zapachu cytryny i nie mogą nią pachnieć perfumy...i Pani postawiła kilka buteleczek.I prawie natychmiast wybrałam dwie To sie nazywa sprawność obsługi i znanie sie na rzeczy.Kupiłam mu jeszcze cieplusi sweterek z kapturem bo mieszka nad samiutkim morzem a wiadomo jak w Szkocji wieje i leje...
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-12-26, 18:14
heh, ja mam śliczną koronkową bieliznę
a prezent który dałam Skarbowi bardzo się podobał... zebrane myśli P.Coelho okazały się strzałem w dziesiątkę...że tak powiem, odetchnęłam z ulgą;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum