Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-26, 19:01
Gratsy
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
obyście takimi najszczęśliwszymi jak teraz, ludźmi na świecie, byli po sam grób
Zamierzamy być dłużej Zresztą żadnemu z nas się nie spieszy
Jak dobrze pójdzie, to dla forumowiczów mamy małą niespodziankę, ale to wszystko w swoim czasie
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2008-01-04, 20:17
Ferbik, wybacz, że nie zauważyłem wcześniej tego tematu. Oczywiście przyłączam się do życzeń z tej okazji. Czynię to z całego serca. Kiedy byłem młody i też przeżywałem takie chwile. I nie załuję tego.
A jak z noclegiem, we własnym zakresie czy pan młody go organizuje
Maru ciepło już będzie, to sobie namiocik trzepniesz na łące za stodołą
cogito nie ma stresu tzn. ja mam, ale trzymam się dzielnie... najgorsze jest to bieganie, załatwianie i dogrywanie wszystkiego... no ale życzcie powodzenia
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-01-06, 23:40
Ferbik napisał/a:
najgorsze jest to bieganie, załatwianie i dogrywanie wszystkiego
Cierp ciało jak żeś chciało
a tak serio... to jest okropne... Ale jak już wszystko się uda, popatrzysz na to z uśmiechem... Wiem, że Ci się uda, jakby tobie się nie udało, to komu by się miało udać ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum