W końcu chyba się na nią skuszę mam dość czasami swoich włosów, są proste ale ja mam włosy takie, ze u nasady przetłuszczaja się a końcówki suche i niestety moja fryzurka nieciekawie wygląda.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
glizda wracając do tego, że boisz się o zniszczenie włosów to pomyśl, że i tak używasz suszarki, lokówki itp. One też niszczą włosy. A mając prostownice nie bedziesz musiała korzystac z szuszarki No i prostownicą o wiele szybciej ułożysz sobie fryzurkę
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-04-18, 16:17
dziewczyny może mi pomożecie chodzi mi o to jak wyczyści ceramiczne płytki w prostownicy od pianki porobiły mi się na nich ciemne smugi i nie wiem czym je zmyc, żeby nie zniszczyc płytek:>
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Hmm.. dojrzałam już do tego aby kupić sobie w końcu tą prostownicę....ale mam teraz inny problemik jakiej marki najlepiej kupić aby była dobra i dobrze mi służyła. Może mi poradzicie dziewczynki?
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ja mam dwie, jeśli chodzi o podpowiedź to przy zakupie zwróć uwagę czy jest regulacja ciepła- to ważne i przydatne. Jeśli chodzi o jedną- to mam z philipsa, drugą kupowąłam w stanach, nazwę sprawdzę jak wrócę do domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum