Wysłany: 2007-12-31, 20:58 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Dziś mamy wyjątkowy dzień Taki trochę refleksyjny. Mnie on przyniósł bardzo wiele. Wiele radości i wiele smutków. Ale był !
Mam nadzieję, że ten Nowy Rok , który nadchodzi będzie dobry Życzę tego Wam i sobie. Idącym na bal życzę szampańskiej zabawy.
Tym, którzy będą spędzać inaczej ten wieczór i noc życzę miłego towarzystwa, dużo radości i miłych niespodzianek
O 12-tej myślami będę z Wami To będzie tak jakbyśmy byli wtedy razem
Z ufnością czekam na ten Nowy dobry Rok
toast.gif
Plik ściągnięto 16309 raz(y) 46,85 KB
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
My z Panterką i Hubim również pragniemy złożyć Wam Drodzy Forumowicze najserdeczniejsze życzenia, spełnienia wielu planów, które sobie założyliście na ten rok, dużo miłości, ciepła, szczerości, satysfakcji z pracy, samych miłych chwil z bliskimi, w ogóle wszystkiego najszczerszego, czego da się tylko życzyć.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2008-01-01, 10:54
W tym Nowym Roku 2008 życzę Wszystkim spełnienia marzeń, wszelkiej pomyślności, samych radosnych dni i najważniejsze: zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Szczególne życzenia dla Ferbika, który przez miniony rok, przy każdym swoim poście, przesyłał mi pozdrowienia. Również serdecznię Cię pozdrawiam.
Mam nadzieję, że w tym Nowym Roku zrealizuję swoje plany z przyjazdem do Wielunia i być może spotkamy się "na video".
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią
nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-01-01, 14:55
No to wpadliśmy w wir, 365 nowych dni w Nowym 2008 Roku .
Życzę wszystkim, aby każdy z tych dni był dniem, ciekawych i konstruktywnych odkryć życiowych. By były; pogodne, radosne i szczęśliwe dla każdego z nas. I obyśmy w tym samym składzie, a nawet większym, składali sobie takie same życzenia za owe…., 365 dni .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-01-01, 18:22
A ja wam życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy niech marzenia się spełniają, a wypadki omijają, niechaj wszyscy żyją zdrowo, ambitnie i kolorowo... Wszystkiego najlepszego!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum