Wie ktoś może co będzie organizowane z okazji finału WOŚP? Z tego co pamiętam to rok temu była licytacja na placu, potem koncert Delix (super) i Tadeusza Nic Nie Rusza (mniej super, delikatnie mówiąc), a potem światełko do nieba. Czy w tym roku będzie coś podobnego?
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ostatnio zmieniony przez karcia 2008-01-10, 18:14, w całości zmieniany 2 razy
Reaktywacja Nowej Atlantydy juz byla. 2 czy 3 tygodnie temu dawali koncert w Crashu, razem z Moral Degrade. Bylo ciasno, ale fajnie:) Zwlaszcza na Atlantydzie, bo Morale jakos do mnie nie trafiaja. A co do Delixa to najlepszy koncert dali u kumpla na lace jak w wakacje festiwal za domem robil:)
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-01-09, 22:42 Zapraszam na WOŚP do Czastar !!
Ja zapraszam serdecznie do Czastar,gdzie także wiele atrakcji przygotowano z okazji grania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy 13 stycznia.Ok godz. 19 na scenie pojawi się grupa Dzień w dzień i zagra konkretny koncert !! Także zapraszam do Czastar na sale OSP..Serdecznie pozdrawiam i zapraszam także do odwiedzenia stronki www.dzienwdzien.com
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-01-10, 10:46
Plan Wośp w wieluniu :
16:00 Tadeusza Nic Nie Rusza
17.00 Czary Mary
18.00 Old Traditional Jazz Band
19.00 Deja Vue
20.00 światełko do nieba
20.10 Jankiel Band z Łodzi
21.00 Gwiazda wieczoru - Grupa Salsa z Bytomia(gorące rytmy lat 70-tych i 80-tych) wraz z zawodową parą taneczną
Nowa Atlantyda raczej nie zagra, a szkoda bo miałem okazje zapukać z nimi, ale za to zapukam z TNNR...
W sumie nic ciekawego hehehe
widzę że nawet nie ma sensu przyjeżdżać w zeszłym roku było lepiej
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Nie zgodze sie. Rok czy dwa temu, dokladnie nie pamietam, byl Delix (ska/punk ze Zdunskiej Woli) i dali koncert conajmniej dobry, jak zawsze z reszta. A ze w tym roku nie ma nic ciekawego (przynajmniej dla mlodziezy) to juz chyba wina organizatowow.
Niestety, sesja i inne takie przyjemności najpierw a szkoda mi tej drugiej imprezy
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum