Bo generalnie WOSP rozlicza sie publicznie ze swojego funduszu - jak ktos chce, to moze zlapac na stronie:
wosp.org.pl/przystanek/ napisał/a:
Skąd kasa? Przystanek Woodstock nie jest finansowany ze środków zebranych podczas Finału Orkiestry. Te pieniądze w całości przekazujemy na zakup sprzętu medycznego. Natomiast dzięki umiejętnemu zarządzaniu tymi środkami oraz dzięki całorocznym darowiznom, a także dzięki wsparciu sponsorów, udaje nam się wygospodarować wystarczającą sumę pieniędzy na utrzymanie funkcjonowania Fundacji oraz działania marketingowe. To właśnie w ich ramach organizujemy koncert - wydał on nam się idealną formą podziękowania i propagowania naszych celów.
A i zeznania i tym podobne tez gdzies sa, tylko szukac az tak bardzo mi sie nie chce (;
Nie chce się tak bardzo wtrącać bo mnie to nie interesuje, ale chce wiedzieć tylko jedno skąd masz taka pewność że tak jest?
Po to właśnie podałem tamte cytaty.
Jednocześnie:
wosp.org.pl/przystanek/ napisał/a:
Cały koncert jest organizowany przez Fundację Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. To ona pokrywa wszystkie koszty i co roku bardzo skrupulatnie podajemy je do publicznej wiadomości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum