Mam taki pomysł zaczerpnięty z innego forum, który tam z kolei bardzo się przyjął i może tutaj również znalazłby jakieś uznanie. Ma on na celu zwiększyć integracje, między forumowiczami poprzez taką swoistego rodzaju zabawę. Nie wiem za bardzo gdzie go dać, ponieważ temat nie musi dotyczyć tylko osób zmotoryzowanych, ale umieszczam go tutaj najwyżej, któryś z moderatorów bądź administratorów przeniesie do bardziej słusznego działu albo wogóle temat usunie.
No to ja zaczynam. Dzisiaj tuż po godzinie 14 zaraz za rondem w stronę Rudy mijałem się z Marcinem. Oboje się widzieliśmy i przekazaliśmy nawzajem stosowne gesty hehe. Pozdrowienia dla Wujaszka.
Ooo to niestety bedziecie sie ze mna użerać w tym temacie:
Zacznijmy od wczoraj:
Pozdrowienia dla Dero z którym wczoraj widziałem się na mieście(wiosce:D), oraz dla Czarka. Nie pomijam tutaj Michała ani Ferbikowskiego.
A dziś:
Pozdrowienia dla Wujaszka Robo (taaa też Cie widziałem), cezaregoRS , Michała i to chyba tyle na dziś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum