nie polecam robić paznokci żelowych , no ale jakbyś chciała
podaję nr kontaktowy do G. Hadrian (po mężu Adamczyk) . 609554320 - dawno nie korzystałam, więc nie wiem czy jest aktualny.
pozdrawiam
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-04-15, 14:40
Marta napisał/a:
Dlaczego?
Dlatego że niszczą nasze naturalne paznokcie. A co do miejsca to ja polecam gabinet kosmetyczny "ELA" na Starych Sadach, może nie najtaniej ale fachowo i solidnie.
A ja sie tak z ciekawosci zapytam bo sie nie znam. Ale facet jestem to wypada mi sie nie znac;) Te paznokcie zelowe to cos jak tipsy? Czyli takie dlugie, grube, kolorowe paskudztwo na naturalnych paznokciach?
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-04-16, 17:23
syd napisał/a:
Te paznokcie zelowe to cos jak tipsy? Czyli takie dlugie, grube, kolorowe paskudztwo na naturalnych paznokciach?
Cos podobnego ale troszke nowszej generacji. Niekoniecznie dlugie i niekoniecznie kolorowe. Długość zależy od upodoban klientki, wzorki rowniez, moze to byc klasyczny francuski manicure i paznokcie wygladaja elegancko.
jakiś czas temu kilka razy miałam żelki. Byłam bardzo zadowolona do czasu kiedy je zdjęłam i zobaczyłam swoje pazury. Już dwa miesiące mam swoje i jeszcze mi się nie zregenerowały. Są słabe i łamliwe mimo iż używam różnych odżywek.
Aha robiła mi koleżanka z Kępna. Pierwszy raz za 60,- a kolejny 40,-
Już dwa miesiące mam swoje i jeszcze mi się nie zregenerowały. Są słabe i łamliwe mimo iż używam różnych odżywek.
na takie zniszczenia polecam kąpiel parafinową, działa rewelacyjnie na skórę dłoni i paznokcie też są mocniejsze. kąpiel parafinowa u kosmetyczki ok 20-30 zł. wrażenia bezcenne ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum