grają ponad 5 lat w tym samym składzie, ich techniczny punk rock z heavy metalowym zacięciem objechał całą Francje , Brazylie, europe podczas trasy Zona Punk Tour 2005 . 4 lata po wydaniu debiutanckiej epki 'Ambitions & Disillusions', wydali nową płytę 'Neo Dogmas'. Polityczne texty ubrane w dynamiczne rify, melodie.
pełny melodii , prędkości i efektownych wokali hc/punk z Francji
ich inspiracje muzyczne to Kid Dynamite, Champion, Good Riddance , Minor Threat.
Zagrali już na scenach 6 krajów u boku takich zespołów jak Burning Heads, Phinius Gage (UK), Sling69, Nineteen Reasons (GE)
po ciężkim okresie prób i mozolnej pracy zespół wystartował by zaprezentowac swoje osiągnięcia muzyczne.
Nie wiem czego sie po nich spodziewac mając na uwadze fakt iż skład zasila min. siewca zła Spłuczka ex Rzeżnia który gra tylko z profesjonalistami
Z tego co mi wiadomo muzycznie to już nie to co można usłyszec na ich profilu myspace
PO KONCERCIE ZABAWA W RYTMACH dance&hause ORAZ ragga®gae
Wieluń 03-5-2008
klub MIAMI
ul. Sieradzka 56
start: godz 19
wejscie: 12 zeta
Proszę nie używać wielkiego rozmiaru czcionki - nikt tutaj ślepy nie jest
Proszę nie używać koloru czerwonego - patrz REGULAMIN FORUM, którego notabene nie czytałeś jak widać.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2008-04-16, 12:51, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie mialem zakladac taki temat, patrze, a juz jest. Najlepszy koncert w Wieluniu jaki do tej pory widziałem, a mnie chyba nie bedzie. No trudno. Tylko dobrze go rozreklamowac trzeba, zeby sie nie zdziwili ci co do miami na dyskoteke przyjda. I ta impreza w rytmach dance/ragga jako afterparty... Nie dalo by rady zrobic juz w jednym klimacie?
*dałoby
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ostatnio zmieniony przez karcia 2008-04-17, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Wlasnei mialem zakladac taki temat, patrze a juz jest;) Najlepszy koncert w Wieluniu jaki do tej pory widzialem a mnie chyba nie bedzie:/ No trudno. Tylko dobrze go rozreklamowac trzeba zeby sie nie zdziwilli ci co do miami na dyskoteke przyjda. I ta impreza w rytmach dance/ragga jako afterparty... Nie dalo by rady zrobic juz w jednym klimacie?
no w Miami był już jeden tego typu koncert z zespołem Holier Than Tou z USA mam nadzieje że teraz bedzie równie wypaśnie jak nie lepiej
co do aftera myśle że w takiej opcji bedzie ciekawiej i pozwoli nam troche ten wieczór urozmaicic muzycznie , niech każdy znajdzie coś dla siebie.
I nie widze żadnego problemu w tym zeby ludzie którzy lubią bawic sie w Miami nie mogli wpaśc i równie dobrze sie zabawic przy okazji tego koncertu tym bardziej że koncert kończy sie ok 23.00 póżniej już wiadomo after w takich a nie innych rytmach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum