Trzeba zapoznać się z regulaminem pływalni, wedle mojego rozeznania jeden z jego punktów mówi, że wchodzenie do wody podczas nieobecności instruktora lub ratownika jest zabronione, także w praktyce tak to powinno się odbywać.
regulamin regulaminem, ale słyszałem że chłopaki sobie odpuszczają. Słyszałem od znajomych że troszeczkę im brakuje doświadczenia.Dlatego pytam ludzi z Wielunia czy to prawda?
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2008-04-22, 23:27
jestem dwa- trzy razy w tygodniu i chłopaki nie siedzą w kanciapie cały czas a kanciapa jest przeszklona więc jak siedzą to chyba widzą co się dzieje wydaje mi się nawet, że jeden zawsze chodzi i kontroluje sytuację
Słyszałem od znajomych że troszeczkę im brakuje doświadczenia.Dlatego pytam ludzi z Wielunia czy to prawda?
A nie łatwiej samemu się przejść i sprawdzić? Domeną Wielunia i okolic jest rozsiewanie plotek. Nie powtarzaj, tylko sam się przekonaj jak jest. Bo pierdołami kapusty nie okrasisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum