Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-04-23, 20:34
Wczoraj zrobione. Wiem ostrości brak, ale tak na szybko. Światło swieczki + oświetlenie stałe 45 W. Jak wam sie to widzi , Krytyka mile widziana, zabawa ze swiatłem nie jest taka łatwa . Co moge dodac to tylko to, że brak obróbki w PS.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-04-26, 09:03
No dobra macie racje , perwsze jest ładniejsze bo pierwsze robione ,
Ferbik napisał/a:
natomiast drugie zdjęcie przeostrzyłeś, przez co powstała niekorzystna aberracja.
Ferbik, masz racje, ale jakoś nie zauważyłem tego na moim monitorze LCD
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-26, 10:55
Lesiu w pierwszym mogłes lepiej kadrować. Szkoda tego wystającego kawałka czwartego podgrzewacza. Albo poiwnien być cały albo wcale. Twarz nie powinna być według mnie ak centralnie. Poza tym OK
Co do LCD niestety one tak już mają. Najgorsze jest to że nie ma dla nich alternatywy Bo albo kupisz strasznie drogi LCD albo CRT ale niestety nie nowy bo ich już nie produkują. Dlatego dopóki działa mój CRTek kochany to nie zamienię go na LCDeka
Co do LCD niestety one tak już mają. Najgorsze jest to że nie ma dla nich alternatywy Bo albo kupisz strasznie drogi LCD albo CRT ale niestety nie nowy bo ich już nie produkują. Dlatego dopóki działa mój CRTek kochany to nie zamienię go na LCDeka
Dobry LCD kosztuje dobrych parę tysięcy Używanego CRT w dobrym stanie kupiłem za 300zł DELL 22". Wszystkie amatorskie LCD się umywają
Fajna tonacja i przyjemne kadry. Na pierwszym LG bym wyciął. Na drugim trochę za mocno jak na HK. Na trzecim ręka się za bardzo odcina przez przepalenie. W czwartym uciąłeś palce Tak poza tym ładnie i przyjemnie
Wysłany: 2009-03-13, 21:18
Ferbik, masz rację, ale cóż ja mogę na swoją obronę powiedzieć ? . Wakacje, upał szybkie zdjęcia bo Araby tylko patrzyły jak mi sprzęt zwinąć i dlatego tak słabo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum