mam nadzieję, że masz dobrze dobrane te środki, bo przypadek mojej znajomej był niewesoły,
po kilku latach brania doustnej antykoncepcji przestała, bo chciała miec dzidziusia i okazało się, że nie może a co gorsze zaczęły się problemy ze zdrowiem, z powodu huśtawki hormonalenej po lekach było mi jej szkoda
więc myślę, że tak jak radzi Iza skonsultuj się z lekarzem
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Z tego co mi ta koleżanka mówiła to problem powstał, bo od początku miała źle dobrane tabletki, z tego się wzięły kłopoty z hormonami a potem problemy z krążeniem między innymi,
Taka antykoncepcje stosowała kilka lat i gdy przestała, bo chciała z mężem starać sie o dziecko wszystko wyszło na jaw
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Przed rozpoczęciem kuracji tabletkowej miałam kompleksowe badania hormonów. Już wtedy wyszły jakieś komplikacje, dlatego też mam tabletki, żeby poziom hormonów unormować. Za dużo miałam prolaktyny.
Od pół roku biorę yasmienelle. Czuję się świetnie , teraz mam mieć znowu badania kontrolne.
Przy okazji zapytam o dzidzie.
Dla porównania, pan lekarz X w Wieluniu jakiś czas temu przepisał mi DIANE- bez jakichkolwiek badań "na oko". No niestety, ale odstawiłam, źle się czułam i dupcia troszkę urosła. Teraz leczę się w Lodzi u ginekologa-endokrynologa.
ostatnio oglądałam program przedstawiajacy ciążę kilku babeczek, a własciwie samo przygotowanie do porodu i poród. Wiedziałam, że to nic prostego, ale w pewnym momencie aż mi się słabo zrobiło i musiałam otworzyć okno
Przy mojej tendencji do mdlenia- cesarka będzie konieczna.
Podziwiam wszystkie babeczki! My wiemy co to ból.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum