Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-10-22, 19:22
Nie chodzi mi o program Rentgen tylko o ten nowy Testosteron. Dzisiaj leciał drugi odcinek ale nie zdążyłem go obejrzeć. W Testorenie jest trzech prowadzacych :sepleniący Meller, Miecugow i jeden młody, który jako jedyny ma jakieś pojęcie o motoryzacji. Jak dla mnie ten program to żenada Gdy go oglądam mam wrażenie, że cofam sie do tyłu
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-23, 19:34
Obejrzalem go wczoraj, do TG nie ma co porownywac, nie ta klasa.
Co do prowadzacych, zupelna pomylka jest Miecugow.
Blink, pewnie ze mozna sie cofac do przodu. Wyobraz sobie: chcesz dojechac do domu, skreciles juz w ulice, na ktorej mieszkasz i nagle wysiadl ci mechanizm roznicowy skrzyni biegow czy jakos tak (hehehe) ale dziala ci wsteczny. Jedziesz do domu cofajac sie do przodu
Wysłany: 2005-10-27, 18:44
Ferbik napisał/a:
Blink, pewnie ze mozna sie cofac do przodu. Wyobraz sobie: chcesz dojechac do domu, skreciles juz w ulice, na ktorej mieszkasz i nagle wysiadl ci mechanizm roznicowy skrzyni biegow czy jakos tak (hehehe) ale dziala ci wsteczny. Jedziesz do domu cofajac sie do przodu
Nie jestem zagorzała fanka motoryzacji, ale od pewnego czasu przerzucajac kanały (bawiac sie pilotem) , zatrzymuje sie na tvnTURBO dłuzej niz 2 sekundy. Trafiłam 2 razy na Testosteron.... i zaczełam sie zastanawiac co ma wspolnego nazwa z programem. Otóż po wstepnych krótkich ogledzinach stwierdzam ze NIC. Program jest zrobiony "bez jaj" Obejrzałam 2 odcinki: 1- jak był przedstawiany passat (zapamietalam pomaranczowe spodnie Miecugowa) , a 2 citroen ... (Miecugowa w szortach ) .
Program który potrafi zainteresować to Top Gear zrobiony z humorem i jakos to sie trzyma kupy (siebie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum