Witam,
po wyprawie w Alpy, przez Bałkany i przez Rumunię przyszedł czas na dwu-miesięczną wyprawę rowerową do Hiszpanii. Startujemy na początku lipca i przez kolejnych 60 dni pokonamy trasę przez kilka europejskich krajów, najciekawsze alpejskie trasy, zabytkowe miasteczka centralnej Hiszpanii, malownicze trasy nad Morzem Śródziemnym, a także będziemy zdobywać szczyty w Pirenejach i w Alpach. Noclegi pod namiotem, i niebo zamiast dachu i wiatr zamiast ścian. Koszt: 500 PLN (na jedzenie na trasie). Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w tej wielkiej przygodzie.
Tutaj możecie poczytać i pooglądać jak wyglądały poprzednie wyprawy: http://narowerze.info
Kontakt: czajna15@wp.pl / gg 4357879
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 56 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2008-06-20, 15:49
Widze, że teraz się do Hiszpanii wybierasz. JA się nie dołączę- maratony, ale jak coś to w mojej głowie mam propozycje na przyszłoroczne wyprawy, tak jak to było wcześniej z pomysłem na kraj Draculi;) , mogę też polecić kilka ciekawych miejsc w Hiszpanii. Powodzenia w wyprawie.
PS. Nie lepiej przenieść ten post do działu: SPORT?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum