3 punktów nie dam nikomu. Takie rzeczy to tylko dla Gendo
Acree, to lepiej jakbyś w ogóle nie głosowała. To są wybory i należy dać odpowiednie punkty dla danej osoby. Jak nie poprawisz swojej punktacji po prostu nie wezmę twojego głosu pod uwagę!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 9 razy Wiek: 34 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2008-07-03, 18:36
Glizda.. czy wy się juz nawet na żartach nie znacie?
no ja z was ludzie nie mogę xD
A może dla mnie nikt nie zasłuzył na trzy punkty? Mogę mieć takie zdanie w tym momencie i Ty powinnaś je uszanować.
Acree, znamy się na żartach, naprawdę. Mam wrażenie, że ze wszystkiego sobie jaja robisz. Rozumiem, ze może nie każdy nasz pan forumowy przypadł ci do gustu ale choć raz mogłabyś sie powstrzymać od żartów.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum